Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cehennemden Kurtulma Duası

0
210

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cehennemden Kurtulmak İçin Dua,Cehennemden Kurtulmanın yolları,Cehennemden Kurtulmanın Duası,

Haris bMüslim (ra) şöyle dedi:
Efendimiz (sav) bana şöyle buyurdu:'Kim sabahtan ve akşam namazı kıldığı zaman konuşmadan önce yedi defa:

'ALLAHÜMME ECİRNİ MİNENNAR'
(Allah'ım! Beni cehennem ateşinden koru)
diye dua ederse o gün ve o gece ölen birey için emin Allah Teala cehennemden kurtulma hükmü verir
(Nesai Ebu Davud5318;Nevevi Ezkar70) *

Similar threads

Cehennemden Kurtulmak İcin Dua,Cehennemden Kurtulmanın yolları,Cehennemden Kurtulmanın Duası, Cehennemden Kurtulma Duası Haris bMuslim (ra) şoyle dedi: Efendimiz (sav) bana şoyle buyurdu:'Kim sabah ve akşam namazı kıldığı zaman konuşmadan once yedi kere: 'ALLAHUMME ECİRNİ MİNENNAR'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Cehennemden Kurtulmak İçin Okunan Dua Sevgili peygamberimiz şöyle buyurmuştur kim bu duayı akşam 7 kez okur o gece ölürse cehennem onu hiç rahatsız etmezSabah okuyan da benzer dereceye nail olur cenneti isteyen de cennete nail olur Allahümme ecirna minennarı,ve edhilnel cennete maal ebrar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
201
Aşağıda sizlerle paylaşacğım fazla kısa bir dua varKimki cehennemden kutulmak istiyorsa aşağıdaki duayı okusun tavsiye edilmiştirSevgili Peygamberimiz AS kim bu duayı sabahtan ve akşam edinmek üzere 7 defa okursa ve o gece ölürse cehennem onu hiç rahatsız etmezAynı şekilde bu duayı sabahleyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Jurnal okumanız nasihat edilen dualardan bazılarını sizlerle paylaşmak istedikGün içerisinde aşağıdaki duaları okumnaız önerilmektedirUnutmayın Dua etmek müminin silahıdırBunu bile bile hergün dua etmeli bildiğimzi duaları okumalıyız ayrıca ezberleyemediğimzi duaları kitaplardan da okuyabiliriz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Cevşen Ül Kebir Büyük Zırh Cevşen Duası, Büyük Zırh Cevşen Ül Kebir Cevşen Duası, Cevşen Ül Kebir Cevşen Duası Büyük Zırh Cevşenül Kebir Allah ’ım senden şu isimlerinin hakkı için istiyor ve yalvarıyorum (1) 1 Ey her şeyin hakiki mabudu olan Allah 2 Ey dünyada arkadaş ve düşman ayırt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
858,465Konular
981,147Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt