Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ceki Duzen Vermek Deyiminin Anlamı

Ceki Duzen Vermek Deyiminin Anlamı
0
227

Similar threads

Cekiduzen vermek deyiminin anlamı, Cekiduzen vermek deyimi, Cekiduzen vermek acıklaması Cekiduzen vermek : Karışıklığı, dağınıklığı, başıbozukluğu gidermekKendine bir ceki duzen vermelisin artık
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Cumle Kapısı Deyimi Acıklaması Cumle Kapısı Deyiminin Anlamı Nedir Cumle Kapısı; Konak, saray gibi buyuk binaların ana giriş kapısı Padişahı cumle kapısında gorenler kendilerine ceki duzen verdiler
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Bir Dirhem Bal İcin Bir Ceki Keciboynuzu Ciğnemek ne demek Bir Dirhem Bal İcin Bir Ceki Keciboynuzu Ciğnemek anlamı Bir Dirhem Bal İcin Bir Ceki Keciboynuzu Ciğnemek Deyiminin Anlamı: zahmeti ve eziyeti verimine kıyasla cok olan bir işle uğraşmak Ornek cumle: Senin bu yaptığına Bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bana benden her ne olursa başım rahat bulur dilim susarsa anlamı, Bana benden her ne olursa başım rahat bulur dilim susarsa atasozunun acıklaması Bana benden her ne olursa, başım rahat bulur dilim susarsa 1 Hemen her kişi kendi geleceğini kendisi hazırlar Kendisine gelecek zararların ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
kozmetik sozcuğunun turetildiği kelimenin anlamı nedir Kozmetik Latince'de Cosmos'dan gelir Bu da duzen anlamındadır Kelime Kokeni Fransızca cosmetique goruntu guzelleştirmeye ilişkin sıf, guzellik mustahzarı adsozcuğunden alıntıdır Fransızca sozcuk Eski Yunanca kosmetikós κοσμετικός...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt