Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi' dizisinden yeni tanıtım

'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi' dizisinden yeni tanıtım
0
84

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Blu TV'nin sosyal medya hesabından yayınlanan tanıtımda, "Bu şehir yenileniyor derken aslında birileri şehri ikiye bölüyor. Yeni Ankara, Eski Ankara... Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi, yakında BluTV'de!" ifadeleri kullanıldı.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikâyesi

Dizide Beşikçioğlu'nun yanı sıra İnanç Konukçu (Hayalet), Berkan Şal (Akbaba), Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu rol alacak.

Senaryosu Ercan Uğur tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın oturuyor.

Yazar Emrah Serbes’in ‘Her Temas İz Bırakır’ romanından esinlenerek Ercan Mehmet Erdem’in senaristliğinde diziye uyarlanan “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”, yayınladığı 2010-2013 yıllarında büyük ses getirmiş ve izleyicileri ekran başına kilitlemişti.

Dizinin 4. Sezonu ise 6 yıl aradan sonra 2019’da Blu TV’de yayınlanmıştı.

Hikâyenin ‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ ve ‘Behzat Ç. Ankara Yanıyor’ adında çekilmiş iki de filmi bulunuyor.

Similar threads

Başrolünde oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı "Behzat Ç." dizisi geri dönüyor. Yakında BluTv'de yayınlanacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden birinci tanıtım yayınlanmıştı. Merakla beklenen dizinin yeni kısımlarını Ortaks İmal çekiyor. İlk tanıtımdan sonra yeni afiş de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"nden ilk tanıtım geldi. Türk televizyonlarının unutulmaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"ne sürpriz bir isim dahil oldu. Türk televizyonlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
2010 ve 2013 yılları arasında Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşan fenomen dizi "Behzat Ç." yeni sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. Yakın zamanda BluTV'de izleyenlerle buluşacak olan "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"ne sürpriz bir isim dahil oldu. Türk televizyonlarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Behzat Ç Bitiyor! Bu konu; Behzat Ç Bitiyor haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bir Ankara polisiyesi olan Behzat Ç hayranlarına kötü haber; dizi yakında bitiyor Son sekiz bölümü çekilen dizi biter bitmez ikinci sinema filmine başlkanacak İşte teferruat 1549262851...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt