Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

çekilemeyen kopyalar..

çekilemeyen kopyalar..
0
45

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
çekilemeyen kopyalar Sınıfta bi kız vardı çok çalışkandı ben ingilizceyi hiç ama hiç sevmezdim sınav zamıanı gelincede hiç çalışazdım o kzdan defalarca takviye beklerdim o da destek edecgine laf verirdi lakin aynı şekilde bende ona sosyal dersinde kopya verirdimSınav zamnı gelir çatardı lakin kız kagıttan kafasını kaldırmaya korkardı onun yüzünde 1 alırdım benzer şekilde sıra bana gelirdi sosyal sınavında o kalkmayan kafası hiç eyilmezdi bu defada ben sırf ona inat kaldırmzdım o da sosyaldan 1 i çakardı lakin bu işten şanslı çıkan yine ben olurdumcekilemeyenkopyalar5c51606aabbf2gifalt :dil: :dil: :dil: çünki ingilizce hoocası aynı zamanda türkçe hocasıydı benim türkçede iyiydi ordan torpil yapardı bana geçerdi ingilizce dersinden ama kız sınıfta kalmıştı benim yüzümdencekilemeyenkopyalar5c51606ab0181gifalt :puff: :puff: :puff:ÖZÜRDİLERİM ARKADAŞIMMM  

858,496Konular
981,720Mesajlar
29,790Kullanıcılar
Yusuf_4512Son üye
Üst Alt