Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cekirdekte "Allah" Yazıyor

Cekirdekte "Allah" Yazıyor
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cekirdekte AllahYazıyor
Manisa'nın Turgutlu ilcesinde bir vatandaş, kabak cekirdeği uzerindeki Arapca 'Allah' yazısını gorunce buyuk bir heyecan yaşadı Fatih Kocyiğit isimli vatandaş, cekirdeğin resmini cekip cerceve yaparak duvara astı

Turgutlu ilcesi Ataturk Bulvarı uzerinde Mehmet Kocyiğit'e ait Yemen Kuruyemiş dukkanında calışan Fatih Kocyiğit, kabak cekirdeklerini raflara koyduğu sırada gozune carpan bir kabak cekirdeğini eline aldı Uzerinde farklı bir şeyler goren Kocyiğit, Arapca bilen bir kişiye cekirdeğin uzerindeki şekilleri ve yazıyı gosterdi Sorduğu kişi cekirdeğin uzerinde Arapca olarak Allahyazdığını belirtti

Kabak cekirdeğini dijital ortamda buyuterek cerceveli olarak iş yerine asan dukkan sahibi, cekirdeği gormek icin her gun cok sayıda insanın kendilerini ziyarete geldiğini ifade etti Cekirdeği bulan Fatih Kocyiğit, raflarda azalan urunlerin uzerine yenilerini koyduğu sırada gozune uzeri yazılı bir kabak cekirdeği carptığını belirterek Arapca olduğunu duşunduğum cekirdeği bir din gorevlisine gosterdim İmam bana cekirdeğin uzerinde 'Allah' yazdığını soyledi Cok şaşırdım ve duygulandım Bircok meyvenin uzerinde buna benzer bir yazı olduğunu televizyonlarda izlemiştim benim başıma da bu tur bir rastlantının geleceği aklımın ucundan gecmedi Bu cekirdekler Ukrayna'dan ihrac ediliyor Bu cekirdeği omrumun sonuna kadar saklayacağımdiye konuştu

858,497Konular
982,551Mesajlar
30,288Kullanıcılar
harun.72Son üye
Üst Alt