Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cekirdekten yetişme ne demek

Cekirdekten yetişme ne demek
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cekirdekten yetişme nedir, Cekirdekten yetişme deyimi, Cekirdekten yetişme deyiminin anlamı, Cekirdekten yetişme acıklaması

Cekirdekten yetişme : Bir işi kucuk yaştan, cıraklıktan başlayarak oğrenme ve o işte ustalaşmaAli, cekirdekten yetişmiş bir marangozdu

Similar threads

Cekirdekten Yetişme Deyimi Ne Demek Cekirdekten Yetişme Anlamı İşe kucuk yaşta başlayarak tecrube edinmek, pratiklik kazanacak duruma gelmek Eşim kuyumculuk mesleğinde cekirdekten yetişme
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Usta yazar Samed Behrengi, bir masal anlatıyor kucuk arkadaşına O masalda, iki cocuğun ektiği bir şeftali cekirdeğinin, ağac olana kadar bakın neler geliyor başına: Uyudum, onumdeki bahara ermek icin Uyudum, topraktan cıkıp yeşermek icin Uyudum, Şahin Ali'ye ve Polat'a guzel şeftaliler vermek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
atom modelleri nelerdir DALTON ATOM TEORİSİ Kimyasal birleşmenin yukarıdaki iki yasasından yararlanan John Dalton 1803 1808 tarihleri arasında bir atom kuramı geliştirdiDalton Kutlenin Korunumu Yasası ve Sabit Oranlar Yasasından yola cıkarak maddeyi oluşturan ve onun butun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Atom Modelleri Konusu DALTON ATOM TEORİSİ imagesatommodellerikonusu5b02d3857d256 Kimyasal birleşmenin yukarıdaki iki yasasından yararlanan John Dalton 1803 1808 tarihleri arasında bir atom kuramı geliştirdiDalton Kutlenin Korunumu Yasası ve Sabit Oranlar Yasasından yola cıkarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Peygamberlerin Beşeri Goruntuleri hakkında bilgi Peygamberimiz (asv)'in Beşeri Ozellikleri Peygamber Efendimiz (sav)'in iki yonu vardır Birisi nubuvvet ve risalet, diğeri ise beşeri ve insani yonudur Tarih ve siyer kitaplarında Peygamber Efendimizin daha cok beşeri halleri ve insani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,468Konular
981,196Mesajlar
29,543Kullanıcılar
samuray72Son üye
Üst Alt