Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

celeron makina ve win7

celeron makina ve win7
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhabalar

celeron 213 işlemcili 1500mb ram olan bir bilgisayar win7 x86 kurdum ama işlemci yüzde 100 olarak çalışıyor (msn kurma + windows update) sizce bunları yaparken bu oranda çalışması normal mi?
değilse
bunu nasıl düzeltebilirim?

teşekkür ederim

Similar threads

Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bu konu hakkında araştırma yaptım forumda ama problemimi çözebilecek bir öneri ile karşılaşamadım Benim bir sorunum var yaklaşık 3 gün önce bir a4 tech x7 serisinden f3 model fare aldım ve gayet güzel bir şekilde makro yazıp çalıştırabiliyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni üye oldum bu konu hakkında araştırma yaptım forumda ama problemimi çözebilecek bir öneri ile karşılaşamadım Benim bir sorunum var yaklaşık 3 gün önce bir a4 tech x7 serisinden f3 model fare aldım ve gayet güzel bir şekilde makro yazıp çalıştırabiliyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Bölüm1 Çoğumuz BIOS denen terimi duymuşuzdur Sistemimiz açılırken ekranın alt tarafında yazan “Press DEL (F2 ya da F1 de olabilir) to enter setup satırı ilgimizi çekmiştir ama BIOS’ a girdiğimizde, İngilizce bilsek bile, anlamadığımız bir sürü teknik terim vardır Peki nedir bu BIOS ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Görüntü Arızaları $ VGA çıkışında görüntü elde edilemiyor (görüntü yok) Bu arıza en çok karşılaşılan arızalardan olup aşağıdaki adımların takip edilmesi ile çözüme kısa zamanda ulaşmak mümkün olacaktır Bu tür arızalarda makine çalıştığı çok iyi bilinen monitör, klavye, mouse gibi çevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
230
Bilgisayar tarihçesine bir göz atarsak, bilgisayar fikrinin çok eskilere dayanmadığını görürüz. 1830'larda, Charles Babbage (1792-1871) fark makinesini kurdu, bunu analitik makine takip etti, ve hesaplamaların elektromekanik aletler üzerinde çalışmasını sağlamak ve sonuç almaktı. Charles Babbage...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt