Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - Ayrılık..

Celik - Ayrılık..
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Ayrılık cok zor
unutmak unutulmak
kolay değil
kaderim benim
boyle yazılmış
sonsuza kadar boyle
devam edecek
Ellerinden tutabilsem
gozlerine bakabilsem
seni seviyorum diye
haykıra bilsem
sozumu tutabilsem
hep yanında kalabilsem
seni sevebilsem
sonsuza kadar

Similar threads

Celik sanada yazık banada şarkısının sozleri Celik 2019 sanada yazık banada sozleri Sanada Yazık Banada şarkısı sozu Bu acıkhava cezası Beni cok cok sıktı Ayrılık değilde beni Bir sozun yıktı Bu acıkhava cezası Beni cok cok sıktı Ağlamazdım eskiden Buda yeni cıktı Coktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Benim icin uzulme 13 bolumde calan turku 29 ocak 2019 Atv de yayınlanan benim icin uzulme dizinde cok guzel bir karadeniz turkusu caldı Yasemin yıldız'ın seslendirdiği Yarim idun turku sozleri Sen gulum idin, sen dalım idin, Soz vermiştin olumune sen benim idin, Alnımıza yazıldı yar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
Benim İcin Uzulme dizisinde, daha once Evim Sensinfilminde Fahriye Evcen'in seslendirdiği Sen Yarim İdun turkusu kulaklarımızın pasını sildi Gercekten cok guzel ve duygusal bu turkuyu Yasemin Yıldız seslendiriyormuş İşte bu guzel turkunun sozleri Sen gulum idin, sen dalım idin, Soz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın Rafet El Roman Beni Biraz Anlasaydın Şarkı Sozleri Beni Biraz Anlasaydın Darılmazdık Bana Biraz Katlansaydın Ayrılmazdık Belki Sevmek Yetersiz Belki Bu Aşk Kadersiz Bir Bilseydik Şimdi Biz Ağlamazdık Anlasaydık Belki De Ağlamazdık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt