Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

celik comak nasıl oynanır

celik comak nasıl oynanır
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
celik comak oyunu nasıl oynanır
celik comak kuralları nedir

CELİK COMAK OYUNU NASIL OYNANIR?
Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar en az ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Duz bir yere cizgi biciminde kucuk bir cukur acılır Cukurdan 20 adım geride bir cizgi cizilir Oyunda ebe yoktur Oyuna ilk once hangi grubun başlayacağını belirlemek icin secim yapılır Secimi kazanan grup oyuna başlamak icin hazırdır Karşı gruptan bir kişi elindeki uzun sopayı onceden acılan cukurun uzerine yatay olarak koyar Oyuna ilk başlayan kişi onceden cizilen cizgiden elindeki kucuk sopayı cukur uzerindeki sopaya atar Vurur ise oyuna başlar Elindeki buyuk sopa ile kucuk sopayı havaya kaldırır ve vurur Kucuk sopanın duştuğu yere kadar oyunu kaybeden gurubun oyuncuları sekerek gider Oyun bu şekilde devam eder

Similar threads

celik comağı yazın en eski oyunlardan celik comak kuralları celik comak oyunu nasıl oynanır Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar en az ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Duz bir yere cizgi biciminde kucuk bir cukur acılır Cukurdan 20 adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Cocukluğumda en cok oynadığım ve en sevdiğim oyunlardan birisiydi celik comak Annem tehlikeli bulur oynamama izin vermezdi ama bir fırsatını bulur ve arkadaşlarla celik comak oynardım gizli gizli imagescelikcomakoyununasiloynanirkisa5ad5cba3405a5png Şimdi cocukluğumdan kalma bu guzel oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
çelik çomak oyunu nasıl oynanır çelik çomak kuralları nedir ÇELİK ÇOMAK OYUNU NASIL OYNANIR? Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar minimum ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi şeklinde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
çelik çomağı yazın en eski oyunlardan çelik çomak kuralları çelik çomak oyunu nasıl oynanır Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar en az ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi biçiminde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım geride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Yakan Top Nasıl Oynanır Yakan Top kuralları Yakar top veya yakan top, oyunu sayıları eşit iki grup ile oynanır (en az dort kişi iki kişi bir gruba iki kişi de bir gruba) Sonra ikiye bolunen bir uzunluğu kapsayan iki cizgi cizilir bu cizgiler eşit aralıkta olmak uzere ortadan bir cizgi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
187
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt