Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çelik çomak oyunu nasıl oynanır kısa

Çelik çomak oyunu nasıl oynanır kısa
0
161

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Çocukluğumda en çok oynadığım ve en sevdiğim oyunlardan birisiydi çelik çomak Annem güvenli olmayan bulur oynamama müsade vermezdi lakin bir fırsatını bulur ve arkadaşlarla çelik çomak oynardım el altından

Acilen çocukluğumdan kalma bu güzel oyunun nasıl oynandığı hakkında biraz veri vereyim Kimbilir olur ya şimdki çocuklar bilgisayar başından kalkıp eski oyunları oynamaya heves ederler

Çelik Çomak bir kısa birde uzun iki sopa ile oynanan zevkli bir oyundur Yere minik bir çukur kazılır ve kısa olan sopa bu çukurun üzerine yatay bir şekilde konur Uzun sopa çukura (kısa sopanın hemen altına gelecek şekilde) yerleştirilir ve iki küçük atak ile kısa çopa fırlatılabildiği kadar uzağa fırlatılır

İki minik hücum dedik hemencecik açıklayalım Önce uzun sopa yardımı ile kısa olan sopa havaya kaldırılır ve yere düşmeden tekrar uzun sopa yardımıyla kısa sopa olabildiğince uzağa atılır *

Similar threads

çelik çomak oyunu nasıl oynanır çelik çomak kuralları nedir ÇELİK ÇOMAK OYUNU NASIL OYNANIR? Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar minimum ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi şeklinde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
218
Cocukluğumda en cok oynadığım ve en sevdiğim oyunlardan birisiydi celik comak Annem tehlikeli bulur oynamama izin vermezdi ama bir fırsatını bulur ve arkadaşlarla celik comak oynardım gizli gizli imagescelikcomakoyununasiloynanirkisa5ad5cba3405a5png Şimdi cocukluğumdan kalma bu guzel oyunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
çelik çomağı yazın en eski oyunlardan çelik çomak kuralları çelik çomak oyunu nasıl oynanır Bu oyun iki grup arasında oynanır Gruplar en az ikişer kişiden oluşur Oyunda biri 30 cm diğeri ise 70 cmlik iki sopa bulunur Düz bir yere çizgi biçiminde ufak bir çukur açılır Çukurdan 20 adım geride...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
EDE EDE GÖNDÜRE Yaz mevsiminin sıcak ve kurak geçtiği günlerde oynanan bir oyundur Buğdayların sararmaya, fasulye sırıklarının ve mısırların güneşe boyun eğmeye başladıkları günlerde, çocuklar düz, genişçe ve iki metre civarında bir tahta temin ederek; üzerine yuvarlak çamurdan bir yuva...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt