Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - İki Satır

Celik - İki Satır
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Arada bir yazar mısın
İki satır bile olsa
Hasret cok zor yazmak cile
Desen bile iki satır yazar mısın
Ben yazmazsam ne olur sen yaz
İki satır bile olsa da yaz
Ayrılığa yureğim dayanmaz
Hasret yaz kader yaz cile yaz

Similar threads

Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Veda etmem ben bu aşka Gozum yok ki senden başka Sen benim anam babam iki gozum herşeyuimsin Veda etmem ben bu aşka Sensiz aşk ole yazar Caresizlik yolları bağlar Yolumda olurmusun desen hergun bin kere olsem Veda etmem ben bu aşka Kolay değil kolay olsa ne yazar sanki Hasret hic...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Zeki Muren Kahır mektubu şarkı sozleri Zeki Muren Kahır Mektubu şarkısının sozleri ne zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum ne zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi iciyorum her gece kederdeyim durmadan iciyorum sevda ektim kalbime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
kalbim seni secti dizisi 21 temmuzda calan şarkı kalbim seni secti dizisi sen evlisin şarkı sozleri kalbim seni secti dizisi dayan yureğim dayan şarkısı Gulden Karabocek Sen Evlisin şarkı sozleri kalbim seni secti dayan yureğim dayan dizi muziği Biliyorum evlisin Seni bekliyor yuvan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Cash Flow Şarkısının sozleri Cash Flow Şarkısı sozu HAYATA KUSTUM Yaşamak sorun oldu Hayallerim kayboldu Cash Flow doğdu Bu gece olumune hissettim Kiskanc gozleri mahvettim Cigerime cektim Koseme cekildim koc Kefenin cebi bile bos Guldum cok hos ya Aydinliklara kossana evlat Bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,866Mesajlar
29,905Kullanıcılar
hakanonur42Son üye
Üst Alt