Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Celik - İnci

Celik - İnci
0
144

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sıradan salı gunu,seni gorunce oldu hesaplaşma gunu
Aşk baltaları cıktı yine yerinden
İki cocuk anası olmuştu ama hala guzeldi inci
Hemen gittim “ne haber dedim
Bir cay ictik,dertleştik,konuştuk uzunca
O da ozlemiş,sevinmiş beni gorunce
İki cocuk anası,bende eski anısı,liseli inci
İnci,inci,inci;
Aşkta meşkte hep birinciydi inci
Ah baba bilsen
Ben bu kızın yuzunden oldum hep sononcu
Ah be inci,ah be
Yaktın beni sen be,ah be
Kacsak kurtulsak mı,ah şeytana uysak mı
Aşk bize yasak mı,hic bir şey takmasak mı
Seninki de cok cok kıskanc mı
Ah be inci,ah be,yaktın beni sen be
Beni sorarsan eğer,derler ya orta halliden eh iyice
Bir kız arkadaşım var şimdi boyluca
İki cocuk anası olmuştu ama hala meraklı inci
Sordu “guzel mi bari,bilirim dedi “seversin guzel yari
“zaten biz de bu yuzden ayrılmadık mı
İki cocuk anası olmuştu ama hala kıskanctı inci

Similar threads

Minik Serce masalı Avcının biri kuş avlamak icin bir tuzak kurdu Tuzağa kucuk bir kuş yakalandı Avcı, minik kuşu eline alınca şaşırdı Cunku minik kuş konuşuyordu Minik kuş: Ey insan oğlu sen bircok koyunlar, sığırlar, develer yedin Onların etleriyle bile doymadın benim etimle mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
Sıla Vaveyla Şarkı Sozleri 2019 Sıla 2019 Vaveyla Tum Şarkı Sozleri Sılanın Vaveyla albumu 9 Ekim'de Sony Muzik tarafından yayınlandı İşte albumdeki tum şarkılar ve sozleri: imagessilavaveylatumsarkisozleri20195ada0bb5f1321 Aslan Gibi Goze aldım her şeyi tabi Niye boş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Sercenin Avcıya Nasihati serce kuşudan sozler Avcının biri kuş avlamak icin tuzak kurmuştu Tuzağa kucuk bir kuş yakalandı Minik kuşu eline aldı Hayret! Minik kuş konuşuyordu Minik kuş: Ey buyuk efendi! Sen bircok koyunlar, sığırlar, develer yedin Onların etlerinden bile doymadın ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Deniz Ustu Kopuru Şu Ula'nın duğunleri duğundur hani Erkekler oğlan evinde yiyip icip yan gelirler; kız evinde de eğlence gırla gider Bağda uzum toplayan, bahcede sebze capalayan, tarlada tutun kıran kızlar; duğun gunu, guzellik suyuna batıp cıkmış gibi olurlar Duğunluklerini giyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Utandım cocuk, Beni anlatan bir film yapmışsın cocuk Kızgınım, utanc icindeyim Sana değildir kızgınlığım Filmdeki Mustafa'dan da utanmış değilim Başaramamışım Bundandır utancım Komutam altında bu vatan icin kanını akıtan Mehmetler'den utandım Ozgurluk demiştim cocuk, benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt