Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Çelik Kadın Kılığına Girdi!

Çelik Kadın Kılığına Girdi!
0
32

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Çelik Kadın Kılığına Girdi! Bu sayfa; Çelik Kadın Kılığına Girdi haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, yılların başarılı müzisyeni Çelik kadın kılığına girdi ve poz verdi Bir tiyatro oyunu için kadın kılığına giren Çelik, görenleri şoke etti Cenk Eren'le de bu konu üzerinden twitterde şakalaşan Çelik'in görüntüsü hayli cezbediciydicelikkadinkiliginagirdi5c4e21470f1acpngalt :D:D :D:D :D:D 1548624195 1548624195 celikkadinkiliginagirdi5c4e214712badgifcelikkadinkiliginagirdi5c4e214712badgif celikkadinkiliginagirdi5c4e214712badgif Şarkıcı Çelik, Göztepe Halis Kurtça Kültür Merkezi'nde sahneleyeceği Şizoidisimli ağırlama için kadın kılığına girdi Çelik'in fotoğraflarını oyuncu Tolga Karel çekti Şizoidi kendisinin yazıp yönettiğini bildiren şarkıcı Çelik, popçu sendromundan sıkıldığı için kendisiyle dalga geçtiğini söyledi: Bu proje bir poster, bir tabela Esas olan, bu afiş ve tabelanın muhabere ettiği şey Ben daima işimle konuşulmak istedim ve işimde idealim daima kendimi aşmak oldu Bu gösteriye gelen cümbür cemaat, bundan sonra gerçekleştirmek istediklerimle ilgili yalnızca bir anahtar sözcük görecek Cenk Eren, Twitter sayfasına “Yaa bu Çelik mi? Aslında biri beni çimdiklesin, suratıma su serpsin” yazdı Altta kalmayan Çelik, Cenk Eren'e “Sen beni pavyona çıkartmıyorsun ben de artık böyleyim napayım” biçiminde esprili bir yanıt verdi Cenk Eren ise ünlü şarkıcıta “Hemencecik başlıyorsun pavyona” sözleriyle takıldı  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt