Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Celik - Silinmeyen Anılar

Celik - Silinmeyen Anılar
0
218

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Silinmiyor gozlerimden o hatiralar
Uzadi bitmiyor bu ayriliklar
Oldur beni yasamayi istemiyorum
Senden ayri bu cileyi cekemiyorum

Oldur beni yasamayi istemiyorum
Senden ayri bu cileyi cekemiyorum

Simdi benim tek tesselim
Bir yudum sarap
Bunca yildir bekliyorum
Yetmezmi ah yar

Similar threads

Silinmiyor gozlerimden o hatıralar Uzadı gecmiyor bu aylar yıllar Oldur beni yaşamayı istemiyorum Senden ayrı bu cileyi cekemiyorum Şimdi benim tek tesellim bir yudum şarap Bunca yıldır bekliyorum yetmez mi ah yar
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
ilk goruşte aşkı anlıyorumda, omur boyu birinin suratına bakan iki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
Espirili AŞK sözleri bill cosby sözleri ilk görüşte aşkı anlıyorumda, ömür boyu birinin suratına bakan iki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir Arabanin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
389
süper sözler hüsranlı sözler can acıtıcı sözler iç acıtıcı en iç aşk sözleri Sana içten bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına minicik bir öpücük kondurdu Hissettin mi? Gözleri uzaklıklar yok, ara sıra de göze alamadığımız yakınlıklar acıtır Seni ben değil gözlerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,478Konular
981,307Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt