Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - Veda Etmem Ben Bu Aşka

Celik - Veda Etmem Ben Bu Aşka
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Veda etmem ben bu aşka
Gozum yok ki senden başka
Sen benim anam babam iki gozum herşeyuimsin
Veda etmem ben bu aşka

Sensiz aşk ole yazar
Caresizlik yolları bağlar
Yolumda olurmusun desen hergun bin kere olsem
Veda etmem ben bu aşka

Kolay değil kolay olsa ne yazar sanki
Hasret hic değil her hasretin bir vuslatı var
Elimde değil benim senden başka kimim var
Son arzum sana son sozum var
Veda etmem ben bu aşka

Veda etmem ben bu aşka
Vazgecmem bu son soz sana
Veda zamanı coktan gecti
Veda etmem ben bu aşka

Vazgec don dedin dedin de yoldan donen varmı
Aşk bu zor dedin zor diye geri donmek varmı

Similar threads

Anlamak İcin Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Uzulen her zaman ne yazık bendim Anlamak icin bu kadar cabaya rağmen Tuketen herşeyi ben değil sendin Bu aşk suc olsada kabul ediyorum Sessizliğim, cozum değil Bir an duşun bizi ne olur Uzaksın olmadığın kadar Bu gidişin sonu hayır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Orta yaşlar yakın artık Belirdi tek tuk beyazlar Ne cok zaman harcamışım meğer Şimdi ne koparırsam kár Dunya işleri beklesin Dinlensin biraz telaşlar Kacırmadan trenleri Kusup bizi terk, etmeden aşklar Fazlasında gozum yok hic Dunya malı en nihayet Ne ağır kayıplar verdik lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Boşver Baba Kacmak gerek kacmak bazen Bircok gercekten Hayal kurmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi neden vazgec dersin hayallerinden Boşver baba cok memnunum Boyle halimden Ucmak gerek ucmak bazen Kendi icinden Asık olmak lazım kızım Derdin eskiden Şimdi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ben Yine Kendimle Adaletin can yakıyor Terazi senden yana Cesaretin yola cıkıyor Bilmediğim uzaklara Haklıdır giden aslında Kalmadıysa bu aşkta hicbir hatıra Kalbini dondursen bile guneşe Benzemez hic ilkbahara Sen yine kendinle ben yine kendinle Savaştık yine kaybettik Aşk diye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,496Konular
981,869Mesajlar
29,906Kullanıcılar
yarrocqSon üye
Üst Alt