Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Celik - Yapma

Celik - Yapma
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kolay lokma sanma
Gorunuşe aldanma
Ne olur gecmişe bakma
Ne olur bunu bana yapma
Sevişmeyi bırak
Yureğime iyice bak
Beni ta derinlerden yak
Ben senin bildiğin
Erkeklerden değilim
Ne olur bunu yapma

Similar threads

Ayben Benim O Benim O şarkı sozu Ayben benim o şarkı sozu Ayben'in Sensin O albumunden ilk parcası imagesaybenbenimo5adac9ef4d305gif Soz:Ayben Ozcalkan Muzik:Elif Ozdemir Son kez zorlandın son kez hor goruldun bak baştan başlar Sen karışma işimede yuru uğraşamam bide sen karşıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ayben benim o şarkı sozu, Ayben benim o şarkısının sozleri Benim o şarkı sozu Ayben Ayben’in en sevilen eserlerinden “benim o parcasının sozleri Son kez zorlandın son kez hor goruldun bak baştan başlar Sen karışma işimede yuru uğraşamam bide sen karşıma cıkma Ama her seferde ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Daha once album tanıtımını Burada! yapmıştık Album cıktıŞimdi de şarkı sozleriyle burdayımimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef1417a09gifEğer bir yanlışlık varsa şimdiden ozur dilerimimagesmuratbozsanssarkisozleri5adaef15201d1png Albumu dinledimOyle super bir album değil ama yine de guzel Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
OLMUYOR Baktığım her yerde seni gormekten, cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde belkide alıştım Eskisi gibi olamam artık, inan cok değiştim Biraz kırıldım, biraz gucendim, inan vazgecmedim Bırak dedim, alev alsın herşey, kacamazsın Uyandığımda seni kim sondurur bilemem ama, yine zararlı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Durulmalı Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar boş gelir Gorduğun butun yuzler birbirine benzer, Gun gecer yaraları silerse zaman siler Issız sokaklarında yururken bir şehir, Ne kadar tanıdıksa o kadar dar gelir bu şehirde daha durmak sanki akıla zarar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,937Kullanıcılar
yasj_136Son üye
Üst Alt