Cellata söylenebilecek seyler abi önce bi morfin falan verseydin acemisin sen galiba o kafandaki siyah şeyi takmak zorundamısın? devlete ait kıyafetiniz mi bu? o elindeki balta temiz mi? ben hijyenik adamım pek kirli kirli ölemem bak yaklaşma yahut ayaamın altındaki sehpaya tekme atarım bak vıcdan azabı cekersın benım yüzümden öldü dıe! abi sizin eve sütçü girdi valla hani önce çocuklar kadınlar ve yaşlılardı ya azraili meşgul etmesek hemen boşuna abi bugün günlerden ne pazar yazık abi ya hafta sonuda çalışılınırmı ben senin uygun olsam bi devlet işine girerdim oo selamınaleyküm cellat baba *hadi len selamınaleykümmüş ne o şimdimi dine geldin ee sayın ceLLat neden ceLLatLık Baba mesLeği baban da mı böLe kesip biçiyodu evettÇıtodanankkkkkk abi sen bizim kemal abiye ne çok benziyon yaw abi o elindeki reel mi? abi yanlardan al, üstler kalsın tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan Herkesin elindeki kendine ehe Dur abi yanlış adam Ben deliğin büyüklüğünü ölçerken kafam sıkıştı Hade lan Valla esasforum