iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
200 gr Bonfile
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Patates
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
12 Domates
Sıvı Yağ (Kızartmak İçin)
1 Adet Sivribiber
1 Tutam kekik
Tuz , Karabiber
HAZIRLANIŞI
Bonfileyi keskin bir bıçakla ince ince dilimleyinFırın ızgarasında çevirerek altını ve üstünü 12 dakika pişirin
Tavada margarini eritin Izgarada pişmiş bonfileleri sote edin Tuz, karabiber ve kekiği ekleyin
Patatesi kibrit çöpü biçiminde doğrayın Sıvı yağda kızartın Servis tabağına alın Üzerine yoğurdu ilave edin Izgarada kızarttığınız etleri de ekleyin Domates ve biberi ızgarada kızartıp, garnitür olarak yemeğin yanında servis yapın
200 gr Bonfile
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Patates
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
12 Domates
Sıvı Yağ (Kızartmak İçin)
1 Adet Sivribiber
1 Tutam kekik
Tuz , Karabiber
HAZIRLANIŞI
Bonfileyi keskin bir bıçakla ince ince dilimleyinFırın ızgarasında çevirerek altını ve üstünü 12 dakika pişirin
Tavada margarini eritin Izgarada pişmiş bonfileleri sote edin Tuz, karabiber ve kekiği ekleyin
Patatesi kibrit çöpü biçiminde doğrayın Sıvı yağda kızartın Servis tabağına alın Üzerine yoğurdu ilave edin Izgarada kızarttığınız etleri de ekleyin Domates ve biberi ızgarada kızartıp, garnitür olarak yemeğin yanında servis yapın