Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkı sozu

Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkı sozu
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkısı sozleri
Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde sozleri

Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkısının sozleri:

imagescemadriansenyagmurlarisevdigindesarkisozu5ada63760cad1

Yarın cok gec olacak
Bugun henuz henuz erken
Buyududukce guzelliğini kaybeden her şey gibi
Sen de Ben de kaybedeceğiz
Yarın gec olacak
Bugun henuz henuz erken
Buyudukce masumiyetini yitiren herkes gibi
Sen de ben de yitireceğiz
Sen yağmurları sevdiğinde ben vazgecmiş olacağım
Bu şehir ismimizi bildiğinde ben gitmiş olacağım
Al elimi koy kalbine seni son kez duyacağım
Tanrı bizi sorduğunda ben sessiz kalacağım

Similar threads

Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkı sozu Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkısı sozleri Cem Adrian Sen Yağmurları Sevdiğinde şarkısının sozleri Yarın cok gec olacak Bugun henuz henuz erken Buyududukce guzelliğini kaybeden her şey gibi Sen de Ben de kaybedeceğiz Yarın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cem Adrian Disco Kralında soylediği şarkı Sen yağmurları sevdiğinde Cem Adrian 28 Ocak Disko Kralında soylediği şarkının sozleri imagescemadrian28ocakdiscokralindasoyledigisarki5ad1ce888f18e Yarın cok gec olacak Bugun henuz henuz erken Buyududukce guzelliğini kaybeden her şey gibi Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cem Adrian Sen yağmurları sevdiğinde şarkısı sözleri Cem Adrian Disco Kralında söylediği şarkı Sen yağmurları sevdiğinde Cem Adrian 28 Ocak Disko Kralında söylediği şarkının sözleri Cem Adrian Sen yağmurları sevdiğinde şarkısı sözleri 28 Ocak Disko Kralında Cem Adiran'ın seslendirdiği Sen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
2019 Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Tum Şarkı Sozleri Cem Adrian Siyah Bir Veda Opucuğu Şarkı Sozleri 2019 imagescemadriansiyahbirvedaopucugutumsarkisozleri20195ada07d39c8f4 Hoşgeldin Ellerini tanırım ince beyaz gozlerin bakar durur Komur siyaha sesini bağırır sessizliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Cem Adrian Disco Kralında söylediği şarkı Sen yağmurları sevdiğinde Cem Adrian 28 Ocak Disko Kralında söylediği şarkının sözleri Yarın fazla geç olacak Bugün henüz az önce erken Büyüdüdükçe güzelliğini kaybeden her şey gibi Sen de Ben de kaybedeceğiz Yarın geç olacak Bugün az önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt