Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem - Dön geri

Cem - Dön geri
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cem Dön geri dön geri ne yaparım sensiz hiç düşündün mü cem dön geri ne yaparım sensiz hiç düşündün mü dinle Arzularla sevinclerin karistigi o yerde Beklerim seni,ömür boyu bir ümitle Gündüzün geceye dönüstügü o yerde Yasarim seni kurdugum hayalinle Her sabahleyin konusurum martilarla seni, Anlatirim derdimi,hislerimi sevincimi Artik gücüm kalmadiYasayamam hasretini Dön canimin içiDön ne olur geri Dön ne olur geriNe yaparim sensiz hiç düsündün mü? Dön geriÖzledim melek misali yüzünü don gerii neyaparim sensiz hic dusundunmu don geri ozledim melek misali yuzunu sana olan sevdami denizlere soylesem kiskanir sevdami butun denizler hayran olur sana duydugum o sevgiye baliklar damlaciklar ve tum yengecler her sabahleyin konusurum martilarla seni anlatirim derdimi hislerimi sevincimi artik gucum kalmadi yasayamam hasretini don canimin ici don ne olur gerii don geriiiii ne yaparim sensiz hic dusundun mu doonn geriii ozledim melek misali yuzunu don gerii neyaparim sensizzz hic dusundunmu donnnnnnnn geriiiiiiii ozledim melek misali yuzunu  

858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt