Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cem Karaca-Resimdeki gözyaşları (akor)

Cem Karaca-Resimdeki gözyaşları (akor)
0
103

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cem KaracaResimdeki gözyaşları (akor) cem karaca resimdeki gözyaşları akor cem karaca resimdeki gözyaşları notaları birgün şayet hayattan akor bir gün şayet hayattan bir gün Am Birgün ola ki hayattan Dm Geçmisteki günlerden B Bir teselli ararsin E Bak o süre resmime Am Gör akıcı o yaslari Dm Lay lay lay lay la lay Am Lay la la lay la lay Dm G Am Lay lay lay lay la lay Am Benden sana son kalan Dm Bir ufak fotoğraf simdi B Yanıt veremez ama E Aglar yalnizligina Dm Am Ve iste arta kalan E ** A7 Bir avuç ani simdi Dm Am Koyup da bir basina E Am Birakip gittin beni Dm Am Sen yalniz degilsin E ** A7 Biliyorum neredesin Dm Am Bu üzerdi beni E Am Yasasaydin ve görseydin Am Birgün belki hayattan Dm Geçmisteki günlerden B Bir avuntu ararsin E Bak o süre resmime Am Gör akıcı o yaslari Dm Lay lay lay lay la lay Am Lay la la lay la lay  

858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt