Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları

Cem Karaca - Resimdeki Gözyaşları
0
377

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cem Karaca Resimdeki Gözyaşları birgün ola ki hayattan, geçmişteki günlerden bir avuntu ararsın, bak o süre resmime, gör o akan yaşları benden sana son kalan, bir ufak fotoğraf hemen, yanıt veremez lakin, ağlar yalnızlığıma ve iste arda kalan bir avuç ani derhal, koyup da bir başıma, bırakıp gittin beni sen yalnız değilsin, biliyorum, nerdeşin bu üzerdi beni, yaşasaydım ve görseydim  

Similar threads

Cem KaracaResimdeki gözyaşları (akor) cem karaca resimdeki gözyaşları akor cem karaca resimdeki gözyaşları notaları birgün şayet hayattan akor bir gün şayet hayattan bir gün Am Birgün ola ki hayattan Dm Geçmisteki günlerden B Bir teselli ararsin E Bak o süre resmime Am Gör akıcı o yaslari...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Teoman Resimdeki Gözyaşları AKOR (versiyon 2) resimdeki gözyaşları akor teoman resimdeki gözyaşları akor birgün belki hayattan bir gün ola ki hayattan bir gün notaları C#m Birgün olur ya hayattan, F#m Geçmisteki günlerden D# Bir avuntu ararsin, G# Bak o zaman resmime, C#m Benden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Teoman Resimdeki Gözyaşları AKOR (versiyon 3) Am x 4 G545454 Am G545454 Dm G757575 B G979797 E Am Birgün olur ya hayattan Dm Geçmişteki günlerden B Bir avunma ararsın E Bak o süre resmime Am Senden bana son kalan Dm Bir ufak fotoğraf hemen B Cevam veremez ama E Ağlar yalnızlığıma Dm Am E...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Oyle bir gecer zaman ki dizisinin 16bolumunde rahmetli Cem Karaca’nın Ağır Roman sinema filminde seslendirdiği Birgun belki hayattan şarkısı yayımlandı İşte bu guzel şarkının sozleri Bir gun belki hayattan Gecmişteki gunlerden Bir teselli ararsan Bak o zaman resmime Ve akan o yaşları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Resimdeki Gozyaşları Şarkı Sozu Bir gun belki hayattan Gecmişteki gunlerden Bir teselli ararsın Bak o zaman resmime Gor akan o yaşları Benden sana son kalan Bir kucuk resim şimdi Cevap veremez ama Ağlar yalnızlığına Ve işte arda kalan Bir avuc anı şimdi Koyup da bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt