Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Karaca'dan Muhteşem Islak Islak Şarkısının Sözleri

Cem Karaca'dan Muhteşem Islak Islak Şarkısının Sözleri
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cem Karaca'dan Müthiş Islak Islak Şarkısının Sözleri cem karaca nemli nemli cem karaca ıslak ıslak şarkı sözü Sevgili melekler, yıllar önce kaybettiğimiz Cem Karaca'nın birbirinden hoş şarkıları aralarında bana kadar en güzellerinin başında gelen Islak Islak şarkı sözü ile karşınızdayız Bu şarkı son olarak yeni Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Selim karakteri tarafından da söylendi 1549246822 1549246822 cemkaracadanmuhtesemislakislaksarkisininsozleri5c57a16abbb5dcemkaracadanmuhtesemislakislaksarkisininsozleri5c57a16abbb5dcemkaracadanmuhtesemislakislaksarkisininsozleri5c57a16abbb5d Islak Islak Gecenin nemi düşmüş gözlerine Ne olur ıslak ıslak bakma pek Gecenin nemi düşmüş gözlerine Ne olur nemli nemli bakma böylece Saçını dök sineme derdini söyle Yeterki ıslak nemli bakma pek Saçını dök sineme derdini söyle Yeterki ıslak ıslak bakma pek Sürerim buluta tarlaları Yağmurları kelep göğün göğsüler Güneşte demlerim serin çaylığı Yüreğimden süzen öyle bilirim Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeterki nemli ıslak bakma pek Ne olur nemli nemli bakma böylece Sürerim buluta tarlaları Yağmurları kelep göğün göğsüler Güneşte demlerim serin çaplığı Yüreğimden süzen öyle bilirim Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım Ben feleğin tekerine çomak sokarım Yeterki nemli ıslak bakma böylece Ne olur nemli ıslak bakma böylece Yeterki ıslak ıslak bakma böylece Ne olur ıslak ıslak bakma öyle Cem Karaca  

858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt