Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem ŞENELMAN birimi

Cem ŞENELMAN birimi
0
36

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cem ŞENELMAN birimi Cem ŞENELMAN tema bölüm: mektep Mektep Okulda kaybedersek hayatımızın bir beşinci 15 bu yüzden minimum bir sene orada geçiriyoruz böylece, bizim için ikinci bir konut Benim görüşüme göre, sadece vakit kaybediyoruz Fakat bu kayıp bize kar ve galibiyet gibi geliyor Bu başarı, okulun tüm hayatımız her tarafında bize yardımcı olur Bu konularda mektep ile vermek daha pozitif zaman, daha fazla gelir hayatı boyunca var Galibiyet ve hayatımızda mektep Bölümü hakkında konuşuyoruz çünkü, bu konu seçtim İyi bir mektep hayatı ve başarısı için, ailesine takviyeıe öğrencileri olmak için Çünkü okul için Motivasyon çok önemlidir Almanlar ve Türkler dünya çapında tüm öğrenciler gibi aynı sorunlar var çünkü Almanya ve Türkiye öğrencileri kıyaslanamaz Motivasyon hakkında bir Metin okudum • Özet: çocuklar anne babalarının Sürükleyici ailesi düzgün DergisiKöln Ekstra motive,name çocuklarla Metni daha başarılı Motive Olduğunda Daha başarılı sonuçlar elde edebilirleryani onların çocukları başarılı olacağını çocuklarına aleyhinde anne hakkında bir davranıştır Eğitmek için çocukkonusunda galibiyet almak için, bir takım hizmetler var Komutları ve cezalar yalnızca kısa bir süre içinde destek yerine getirmek istediklerini çocuklara çünkü defalarca diplomatik edinmek zorunda Kendine güven, ebeveynlerin Mümkün görevler saptamak kuvvetlendirmek için Hamd olsun netice için sadece uğraş gerekir Çocuk büyük bir kısmı Ön tarafta durmak Ne yapacağını değil, teşvik Somurtkan takdirde aile dinler Seçmeni asla fikirlerini anlatmak gerektiği gibi, dürüst veya hatalı yolu gösterir Kullanılmış veya kullanılmamış olsun, fazla süratli bir şekilde anlayabilirsin böylece, nonSalih iddiaları korkusu var Bütün halk hata yapabilir hatırlamamak gerekmez Tutmalı hataları Psikologlar çocuğun geleceğini belirlemek için bunu gerçekleştirmek gerektiğini söylüyorlar Izah Etme sorular: sence çocuklarda ilgi Kaldırmak için dört önerileri Olan) bilhassa umut vericidir Bu çocuk yetiştirmek için en manâlı öneri, kendimce, diplomatik Asla ve ailemin tümce ve komutlarını seviyorum çünkü bu çift görmedim Gerçekleştirmek istediğiniz şey, çünkü bu çift artık bir gün sürüyor Bana, öğütler vermeyi sevmiyorum Bu öğütler vermeyi fazla olduğundan çocuk, cümbür cemaat dinler Hem çocuk her şeyi anlatmalısın Kendisi ile Içten olanı bulmak için Özgüven geliştirmek için daha aşağı görevler tahsis etmek gerekir bu öneriler ara sıra (alındı Nasıl örneğin olabilir b) Okulda) ? Kendimce bunun çoğu sebebi vardır Öğrenciler daima iletişim içinde olduğundan örneğin, okulda, ara sıra alınır Iletişim çünkü etkisi Bu tesir, bu İpuçları öldürür İpuçları aile için yok toplum için vardır çünkü Hem, natürel ki, aile büyük bir rol oynar, lakin çocuklar ve yetiştirme biliyorum çünkü psikologlar dinle, değilsin çocukların c) Bazı açgözlü ve baştan en İyi olmak istiyorum Ebeveynler ne dek manalı bir şekilde büyük tutkularının yol göstermek için neler yapabilirim? Bu sorunun cevabı oldukça süresiz, lakin bence çocukların sosyal faaliyetleri, sanat uzlaşma, spor, vb çoğu vakit Hobilerinden bu sorunun çözümü vardır Onunla konuşmak Gururunu kırmadan Izaç dışı öğrenciler Almanya, Türkiye ve Bu sınıfın palyaçosuŞart pek çok öğrenci yaşayabilirsiniz Psikolojik takviye büyük bir rol oynar, çünkü bu yardım olmadan bu yandan daha kötü ve daha kötü oluyor Bir metin olarak okudum • Özet: Bir Takım Philipp zappel yetenekli Metin, Bazı Philipp zappel son derece yetenekli,Sandra Hoffmann kadar yetenekli öğrenciler akıllı öğrencilerin, okulun derslik Palyaço öğretim hızı nedeniyle Yetenekli çocuklardan bir durma, düşünme, kompleks ve hızlı Çok zekisin, fakat onların eğitimi fazla kolay değil Bayağı okullarda öğretmenlik hızı çok yavaş olduğundan, bekleme pozisyonu, öğretiminde alaka kaybedersiniz böylece derslik şaklabanlar Ilave dersler tekrar hizmetleriniz için sorunları konusunda size yardımcı olacaktır Philipp zappel Tanımı bu Tanımı ile aynıdır Tek ayrım, hizmetler kaybetti Benim gibi 17 yaşında Davranışı onun anormal değil, fakat bayağı Fazla konuşuyor İlmi, çünkü fazla çabuk bir şekilde ve güzelbir yanıt düşünemiyorum Güçlü Olarak öğretmenlerin hemen hemen tümü ile görüştü Çünkü çenesini, onun için yeni sorunlar doğurur id b) bu öğrencilere yardım edebilir misiniz? Kendimce bu iyi bir Durum gibi kabiliyetli Yani bu ilişkiler üzerinde bir göz yetişmek gerekir Yetenek biçare değildir En büyük takviye sosyal etkinlikler, yani Kendileri arasındaki bağı desteklemek gerekir Aile çocuğun hayatında manâlı bir rol oynar, ama ana rolü çocuğa ait olduğunu daima söylüyorum Kararları önce kendini biliyorsun çünkü yalnızca kendine yapılır Türk eğitim sisteminde İlköğretim Okulu için yerinde bir test yerine getirmek ve yeni okul puan belirlenir Test sırasında hasta, Zarar Görmüş, vb olabilir, çünkü bu Sistem adaletsizlik kendimce Çocuk ilkokulda beş yıl geçirir böylece, öğretmenine sormalısın Yalnızca iki saat içinde kaderi belirlenmelidir Alman mektep sisteminde iki saat beş sene ayrı Okul; esas,Realschule ve Gymnasium üç tipi vardır Keza hoca testleri, fakat kaderi vardır Bu büyük farklılıklara yol açmaktadır Çünkü çocuk tekrar tekrar öğrenmektir Somurtkan takdirde, onun derslik azalacaktır her zaman daima Katılmak için öğretmenler, daha iyi ve daha iyi oluyor çocuklar üzerinde kastetmek gerekir bu nedenle, Alman okul sistemi başarılı olur Ama eğer çocuk başarısız olursa, ve bu nedenle hiçbir şey, ailesi, Sistemi, okul, öğretmenler, vb onun suçu değil Fakat isterse, ama bunu yapamaz, ailenin geleceğine karar vermektir Fakat Akrabalar ara sıra Kısa bir hikaye okudum Tedavi Edilmediği • Özet: Peter Weis kadar Yok adı kısa öykü, bu nedenle, annebabanın tepkisi korkuyor yerleşik ve kalan bir çocuk ile dengelenir Eve sırası gelmişken, Çocuk sadece Sertifikası olan taşınmaz ibaresidüşünüyor Ailesi Amerika'ya bir gemi çocuğu olarak gönderilecektir inanıyor, çünkü korkuyor Konut, başarıyla yetkin ve yüz genç büyük nefret edilen şey anlayan amca Fritz W o Alıyor ve cümleyi yüksek sesle okur Hem dört koltuk kaldı anne, diyor, Konuşmak için bir Baht vermeden, ve bu nedenle kendini itham alıyor Dehşet gitti Açıklama sorular: a) amca tepkisi haklı, yoksa aptal mı Sanıyorsun? Bence bu yanıt doğru değil fakat bu da hatalı Her şeyden önce, ebeveyn çocuk ile konuşmalı Akrabalar sadece Konsey isteyin Ama bu Durumda, başka bir şey Gençlerin deneyimi ne amcası başarılı ve çünkü, zaten dört defa karşılaştı Onun tavsiyesi fazla kayda değer, ama kararı veliler göre yapılmalıdır b) Oturup bir utanç ya da açmak için başarılı bir okul yılı için iyi bir yol olarak görüyor musunuz? Cevap bu köşeler arasındaki orta olduğunu düşünüyorum Irk çoğu zaman fiyatı yüksek bir şey olduğu için utanç vericidir en az bir sene kaybedersiniz Fakat yeni öğretim yılının başlamasıyla birlikte, beyaz bir sayfa açabilirsiniz Hem başarılı olacağını garanti edemez Kişi bağımlı c) anne babanın amca Fritz, eğitim Rahatsız değil mi? Bir kusur var kendimce, ama ailesi onu asap etmek için şahane bir sebep değil Çünkü o dört defa oturup kaldı Sadece düşük Akrabaları Çocuğun yetiştirilmesinde burunlarını sopa olmamalıdır Fakat amca Fritz farklıdır Oturup karşın, başarılı kalmak için, böylece, suçlamalara daha kıymetli okulda çocuğunuzla ebeveynlerin inşa etmek, özendirme Nasıl, eğer oturmaya devam ederse d) ya da bir kusur mı? Benim görüşüme tarafından, minik para cezaları olmalıdır O olmadan, çocuğun başarısızlığı düşünemiyorum Sana bir ders olmalı Lakin onun Gururunu kırmayacak Örneğin, cebinden para azalacak, bütçesi daha artı takviye vs olabilir Cezalar olmadan, şımarık olabilir Onunla konuşmak, onun fikirlerini öğrenme, problemleri çözebilir nasıl göz önünde bulundurmak gerekir bununla beraber, varisi olmak için nasıl olduğunu hatırlamanız gerekir Hayatında yeni bir beyaz sayfa için, meslek için, çocuk ve birbirleriyle birlikte ve ailesi konuşurken ya da eğitim ile yetiştirilmesi Akrabalar e) ebeveynlerin sadece bir devir mi? Çocuğun ailesine aittir çünkü benim görüşüme kadar, Yakınlarının asla ve hiçbir şey karar saptamak Böyle ithamlarda bulunamazsınız Yani eğitim anne hizmetidir Akraba fazla yakın olup olmadığı benim için kayda değer değil Tek ebeveynler muavin olabilir Benim görüşüme göre, mektep Öğrenme ve galibiyet Teknoloji çok büyük bir yere sahiptir Inter Almanya'dan bir fazla arkadaşım var çünkü Almanya veya Türkiye'de genç halk müziği, teknoloji ile uğraşıyorlar Çocuklar, öğrenciler, teknoloji ile daha fazla endişe, natürel ki, Bilgisayarda yetişkin fazla biliyorum çünkü Görevlerini karatahta ve tebeşir, bilgisayar, exchange öğretmenler ve öğrenciler kullanıyorsanız Mektep teknoloji, fiziksel bir metin okudum • Özet: öğretmen PC PC, öğretmenler ve öğrenciler arasındaki hizmet Alışverişi bir söylev Metni hoca teknoloji yüzünden Elektronik derslik bilgisayar ve cihazların bir sürü içerir Bazı ülkeler bu hayalleri gerçekleştirdik Ama sorunlar aynı Öğretmenler görevlerini unutur Çok eksik hoca, Bilgisayar, sahip oldukları Yönetim demek Öğretmenler ikinci bir hayat yaşamaya Ve defalarca farkında olan edin Gençler elektronik cihazlar ile anlaşma, böylece yetişkinlerden daha pozitif biliyorlar Erişkin öğrenmesi gerekir Bu Durumda, görevlerini değiş tokuş Yorumlama sorular: a) PC ile sınıfta sorunlar, fakat öğretmenler ve öğrenciler Var mı? Genelde genç yetişkinler, bilgisayar kullanımı daha çok biliyor çünkü sorun saptamak gerekir (Natürel ancak, ama istisnalar vardır) Uzun sene tatili daha sonra, eğitim dünyasında öğretmenler bir öğrenci olarak Bu öğretmenler için koskocoman bir sorundur Lakin eğer ayrı bir pencereden bakarsanız, bu öğrenciler için bir Kısmet var Daha pozitif veri tamamen, bu nedenle öğretmenin durumda değilsin sınıfta faydalı PC Nasıl kullanacağınızı b)? Bilgisayar üzerinden hoca ve öğrenciler arasında büyük bir data farkı olduğu için günümüzde BİLGİSAYAR kullanabilirsiniz Süre en az on sene daha sonra geliyor Çünkü bugünün gençleri geleceğin öğretmenleri Bilgisayarı kullanamayız çünkü, onu da öğretiriz Ama başka çoğu sınıfta gidebilirsiniz c) Tezin önemli konu: PC sosyal tutum için zararlıdır Bu Çabuk fazla kayda değer ve bence içten olandır Bilgisayar başında geçiriyoruz daha artı süre daha eksik zaman Bireysel ilişkileri var Kuşkusuz PC ile uğraşmak gerekir, fakat hayatta her şeyin bir sınırı vardır her zaman Bilgisayarda oynamak istiyorsanız, Frankenstein ve onun arasında farklılıklar olabilir Sosyal yaşam, ilişkiler bu teknoloji zamanla Bilgisayar, lakin bununla beraber ilişkilerini göstermek için gereklidir Bilgisayar bize uzakta şeyler getir, diğer bir uzakta yere götürüyor Kendilerini çok iyi denetim edemeyen millet için, Bilgisayarın sosyal hayata hasar bir makinedir Fazla yararlı olsa da, dünyadaki her şey gibi Hayat çok kompleks olduğunu söylemek istiyorum son olarak, bu şeylerin dünyada bir araya getirilmiş böylece, mektep her şeyi ile ilgisi yoktur Burada yalnızca bazı parçaları vardı Türk bir öğrenci olarak, zihin sistemi köklerinden Türkiye'de eğitim değiştirilmesi gerektiğini anlatmak istiyorum Çok artı stres var ve sadece üç saat sürer yaşamak zorundayız, hepimiz gibi