Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz hastanelik oldu! Gösterisi iptal oldu

Cem Yılmaz hastanelik oldu! Gösterisi iptal oldu
0
72

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
cem_yilmaz_hastanelik_oldu_gosterisi_iptal_oldu_1577338992_7788.jpg

Ünlü komedyen Cem Yılmaz gösteri öncesinde hastanelik oldu. Komedyenin dün akşamki gösterisi iptal edildi.

Komedyen Cem Yılmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'ndeki gösterisi öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Gösterisi iptal edilirken Yılmaz hastaneden bir video paylaşarak sevenlerine, "İyiyim merak etmeyin" mesajı verdi.

Yılmaz, hastaneden paylaştığı videoda "Şu anda Bostancı Gösteri Merkezi'nde olmam lazımdı ama yine de Bostancı'dayım. Ama Bostancı Gösteri Merkezi'nde değilim. Oyunumuz 5 Ocak'a ertelenecek galiba. Ama her şey yolunda iyiyim. İyiyim ama gidiyor gibi. İyiyim merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

kY6Go_1577339006_53.jpeg

Similar threads

Ünlü komedyen Cem Yılmaz şov öncesinde hastanelik oldu. Komedyenin dün akşamki gösterisi iptal edildi. Komedyen Cem Yılmaz, Bostancı Şov Merkezi'ndeki gösterisi öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Gösterisi iptal edilirken Yılmaz hastaneden bir medya paylaşarak sevenlerine, "İyiyim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahneye çıktı. Yılmaz'ı, gösteri boyunca kapıda bir ambulans bekledi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bostancı Gösteri Merkezi'nde seyircisiyle buluştu. Yılmaz, sahnedeyken kapının önünde bir ambulans bekletildi. Yılmaz'ın bir önceki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, dün akşam Bostancı Şov Merkezi'nde sahneye çıktı. Yılmaz'ı, şov boyunca kapıda bir ambulans bekledi. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Bostancı Şov Merkezi'nde seyircisiyle buluştu. Yılmaz, sahnedeyken kapının önünde bir ambulans bekletildi. Yılmaz'ın bir evvelki şovlarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın İzmir' de yapacağı gösteri iptal oldu. Yağmur nedeniyle iptal olan gösteriye isyan eden hayranlarına "Ben Nazilli'den geldim otopark paramı kim verecek yazmış. Ben vereceğim çünkü bütün parayı ben topluyorum" sözleriyle sitem etti. Yaptığı gösterilerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Geçtiğimiz gün Uraz Kaygılaroğlu ile bir stabnd-up gösterisi izlemeye giden komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt