Cem Yılmaz kırdı geçirdi ünlü shawmen Cem Yılmaz olağan gibi kahkaha tufanı yaşatmaya devam ediyor bayılıyorum bu adamacemyilmazkirdigecirdi5c4e3b29d4518alt Big Grin ESPRİLERİYLE UYUŞTURDU! 1548630817 1548630817 cemyilmazkirdigecirdi5c4e3b2a0ac9fcemyilmazkirdigecirdi5c4e3b2a0ac9f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercem04subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'TÜRKİYE'NİN TELEVİZYONDA YAYINLANMAYAN TEK TALKSHOW'U' İDDİASI İLE BABYLON'DA DÜZENLENEN 'LOKAL ANESTEZİ' PROGRAMINA CEM YILMAZ MISAFIR OLDU YILMAZ, GECCEDE İÇ ÇAMAŞIRINI BİLE GÖSTERDİ! Başta Ankara'da 2006 yılında yapılan 'Lokal Anestezi' adlı programın önceki akşamki konuğu ünlü komedyen Cem Yılmaz'dı Babylon'un konut sahipliğini yaptığı ve Erim Özşen'in hazırladığı programa katılan Yılmaz, esprileriyle izleyenleri kahkahalara boğdu Mikrofonumu kısmayın 'Türkiye'nin televizyonda yayınlanmayan birincil ve tek talk show'u' olarak lanse edilen programa katılanlar, Cem Yılmaz ile ortak sohbet etme imkanını yakaladı Yılmaz'ın vergi almadan davetli olduğu programın biletleri 10 TL'den satıldı Seyirciler sohbet boyunca ünlü komedyene takriben 20 soru sordu Yılmaz bir ara seyircilerden müsade alarak sigara da içti Sohbette önce su içen Yılmaz sonradan şarap istedi Cem Yılmaz'ın 'Benim de İbrahim Tatlıses'teki gibi şimdi mikrofonum kısılmasın' sözleri ise gecceye katılanları kahkahaya boğdu Eşek gibi çalışıyorum! Cem Yılmaz, bir kadın seyircinin 'Her şeyiniz gerçekte siyah mı? İç çamaşırınız da mı siyah?' diye sorması üzerine; iç çamaşırının siyah olduğunu söyleyerek, pantolonundan iç çamaşırının bir kısmını gösterdi İzleyicinin 'Göremedik daha da indir' demesi üzerine Yılmaz 'Yok böylece da değil' cevabını verdi Son günlerde ülkemizi de etkileyen ekonomik krizin kendisini etkilemediğini bildiren Yılmaz, 'Eşek gibi çalışıyorum, para biriktiriyorum Üzerimde giydiğim kıyafetler 400 TL' dedi Geccede ünlü komedyene 'Altın Çekirdek' ödülü verildi * Ayakta mı, oturarak mı? Ayakta * Porsche mi, Ferrari mi? Porsche * Sinema mı, tiyatro mu? Sinema * Tavşan mı, güvercin mi? Güvercin bku ile uğraşamam Tavşan lakin halk müziği ile hayvanların ilişkisi sınırlı olmalı * Kanyak mı, şampanya mı? Şampanya * Çizilmek mi, çizmek mi? id Çizmek * Islak mı, kuru mu? Kuru * Oscar mı, Altın Portakal mı? Altın Portakal