Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cem Yılmaz oy kullanırsa

Cem Yılmaz oy kullanırsa
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cem Yılmaz oy kullanırsa meşhur şov yapan Cem yılmaz oy vermeye giderde olay olamzmı tekrar muzipti ehr zamanki gibi 'ZENCİ ADAY OLSAYDI VERİRDİM!' 1548638275 1548638275 cemyilmazoykullanirsa5c4e584834c88cemyilmazoykullanirsa5c4e584834c88 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercem30mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MEŞHUR ŞOV YAPAN CEM YILMAZ OY KULLANIRKEN ETRAFINDAKİLERİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ Mührü elini alan şovmen 'Zenci bir aday olsaydı oyumu ona verirdim' dedi Ünlü şovmen Cem Yılmaz oyunu Levent Lütfi Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı 2 saat sıra bekleyen Cem Yılmaz, bu uzun bekleyiş sırasında, bekleyen öteki vatandaşlara bedava şov yaptı Çocuklarla uzun süre sohbet eden Yılmaz, 'Oyumuzun rengini belirlenmiş etmemeye çalışacağız Zarfı iyi kapatmaya çalışacağız' diyerek oy kullanacak olan seçmenin uyarı etmesi gereken noktaları açıkladı! ZENCİYE VERİRDİM Sandıkları 'Var mısın Yok musun' yarışmasındaki kutulara benzetip mührü açmaya çalışan Cem Yılmaz esprileriyle ortamı neşelendirdi Seçimle ilgili düşüncelerini anlatan Yılmaz, 'Memleketimizin bir eksiği yok Her şey 10 numara Zenci bir namzet olsaydı oyumu ona verirdim fakat bakındım yok İçimizden biri Başkan Obama Bizde de alışılmışlık yaptı Renkli adaylar arıyoruz Fakat Obama kadar renklisine rastlayamadım Olsaydı ona verecektim' diyerek herkesi güldürdü  

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt