Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz: "Pahalılıktan Yakınmayan ya Hırsızdır ya Deli"

Cem Yılmaz: "Pahalılıktan Yakınmayan ya Hırsızdır ya Deli"

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
68
s-393cf725006fbdb0594913a5e75e718c1d830c30.jpg

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, son günlerin gündemi olan fahiş artırımlara Twitter'dan reaksiyon gösterdi. Yılmaz, 'Hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli' dedi.

Ünlü komedyen, yaptığı paylaşımlarda şunları söyledi:

'Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor!! Birçok giden şad ki yerinden, çok yıllar geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya mecnun. Güzel günler.'

'Otomobil Avrupa'da bu kadarken biz de niçin bu kadar diyorsun, “E var ki alıyon” diyor… Lan her şey bu kadar değerli olmasa sen de alacaksın. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan esasen şüphelenmek lazım. “Bari simit değerli olmasın' diye ülkü mi olur. Peh!'

'İşine bak Ceeam! Bakıyorum esasen kurumlar vergimi geçen hesapladık da o yüzden konuşuyorum… Yoksa biz de “Simit çok değerli yaa' deyip sıramızı savalım mı? Memleket diyorum… Zengin… Zengin! Sırf bizim haberimiz yok! Misal hava 32 derece, hissedilen 18 üzere düşün.'

Pahalılıktan şikayet etmeyenlere gönderme yapan Cem Yılmaz, deve fotoğrafı paylaşarak, ''Abi her şey düzgün, sen abartıyorsun'' diye yazdı. ????

858,506Konular
982,995Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt