Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem yılmaz

Cem yılmaz
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cem yılmaz 1 Kadin Sunnetci: Ben gecen sene bir haber okudum gazetede,kadin sunnetci diye magazin haber vardiAz bulunur bisiy diye haber yapmislarBen 78 senesinde sunnet oldum,kadindi sunnetci,kari koca sunnetciydiler,beyfendi abimi kesti kadin da beni kestiCok onemli bisiy degil ama,baylar ozenmesin,uyusturuyolar seniSimdi kesecek olsa kadini uyusturmak lazimZaten o da kesemez,ben buna kiyamam der illaki KESME DE YANINDA YAT! 2 Sanatci Evi: Ben ev aldim,tam ev deyemeyiz,sato diyelimBen yalniz yasayan biriyim kizlara sorHer 27 dakikada bir yalniz yasarimEv guzel de bir konut ha sanatci eviDubleksBayagi sanatci evi diye bir kavram vardir,dublekstirGit bir istatistik bilimi yap hepsinde dublekstirBorc harc da olsa dublekstirBen oyle bir gorgusuzluk yapmadimTripleks aldim,kestirdimGuzel bir konut dedim ya iste esya falan aldim 11 cekyat Hatta bazen milli takim geliyo kalmaya 3 Sanatçı: Bir gun eve artist geldi kardesim,musluk tamir edicek,evde 800 tane musluk varEv biraz buyukKusura bakmayainSanatci evi dedik ya Alla Alla2 donum, yani 2 kez donebiliyosun manasinda 800 tane musluk var,800 tanede artist cagirdim fakat cabuk bitsinAma konut buyuk ya ustalar birbirlerini goremiyorlarHatta ben eve girdim hic ustaya denk gelmedimSaka yapiyorum saka,sizin istediginiz olsun,ev kucuk,ben varim,artist var,musluk varHatta usta cikmadan musluk acilmiyo o derece baktim artist cebellesiyo konusayim dedim ustaylaBiliyorum ustaca,dedim napiyosun usta,aaa ben sizi tanidim dediYa ben babamin ogluyum, bi de ev hali yatak kostumuyle dolasiyorum oysa ben ciplak yatarimTanidim deyince dedim noluyo lan bu kadar mi meshur olduk anasini satayim Dedim kimim lan benIner misin cikar misin degil mi abi dedi bana ya! Yillarca okullarda oku,karikaturler ciz,sahneye cik 1500 kezInermisin sabaha mi birakirsinDedim anam ikisini de yapmam yuklu tedarik para verdim ama baska bir kitada yasasin diye,yeniden denk gelmeyelim diye 4 Zelzele Habercisi: Ahmet Mete Isikara diye bir adam cikti dinledik hepimiz aman artci rihter evetAma ne dek dinledik 2 ay2 ay yettiOndan sonra adami seksi erkek falan sectikNoldu o bilimsel kimlik?Perisan olduO adam simdi ne soylese kim inanirki?Zelzele geliyooo hadi ordan seksicemyilmaz5c560f361f0aagifalt hahaha hahaha hahahaha gitti adam hadi jartiyerin gozukuyor 5 Okulda Dayak: Mektep bana gore degildi yaKonusanlari tahtaya yazip dovuyolardi yaSimdi ırk bilet aliyo ben konusayim diyeKonusanlar cem yilmaz birsuru carpiHoca gelip dovuyorSimdi git bak siradadir 6 Egitici Kollar: Ilkokulda egitici kollar vardi hani,hava gozlem kolu,sanirsin ancak o derste kopernik geliyoHalbuki ne biliyomusun?Hava gunesli ha carpiisaretliyosun,yuzeysel 7 Uzay Bilimcisi: Bir 3 sinifa giden cocuga sordum,ne olacaksin buyuyunce diye,cocuk uzay bilimcisi dediZavallinin realistik mesleklerden umidi kalmamisManavci gibi birseyBu memlekettekimi dedim evet dediDedim sen simdiden ziplamaya basla anca aya gidersin 8 Nukleer Atik: Bir tane nukleer atik geldi,boyle paspaslarla itiyorlardi yaLo kacin lo diyorlardi yaRadyasyondan kosarak kacan adam var bu memlekette ya Yani alıcı elektrondan hizli kosuyoBu adam senle benle ayni oksijeni yakiyo ya 9 Amerika'da Show: Ben Amerika'da bir universitede sahneye ciktimCok akilli bir kitleydi Boole leb demeden Corum'la ilgili herseyi anlatiyolarHatta ben boole durdum cok gülünç abi hadi in dediler 10 Okuma Fisleri: Bir Zamanlar varmiydi okuma fisleri teyzecigim?Sizin zamaninizda yookk nasıl olursa olsun tablet halindeydi o zamanlarIlk fisleri bilirler illaki Adem elma ye,Isa carmaga geril gibi,daha birincil 11 Havuz Problemi: Havuz problemi kacta basliyo hocam?UcteIste o andan itibaren cocuktan yaz aylarinda hic performans beklemeHavuz problemiBen 26 yasima geldim daha havuzun icine girilipte keyif yapilan birsey oldugunu yeni ogrendimBen onu hep boyle problem cikaran birsey saniyodum,ya insanin bir havuzla ne problemi olabilir ama?Havuzun ya icine girersin veya uzaktan isersinCocuk butun yıl problemleri cozmus simdi havuza girmiyoBerkant girsene yavrumOlmaz,problem cikabilir 12 Yasli Teyze: Teyze yaslisin dedim,ben yasli degilim dedi yaYa yaslisin isteDaha teyze dogdugu zaman yer kabugu sogumamisOranin ilk teyzelerindenHomo erectus teyzeO zaten oradaymis tiyatroyu onun uzerine yapmislarNiye yasli degilim diyosun????? 13 Muhendis Edinmek Isteyen Cocuk: Bir ogrenciye sordum capa alıcı fakultesi birincil tercihiymidi diye hayir dedi1tercihim insaat muhendisligiydi dediSimdi o cocuk ne olacak,aklinda defalarca insaat muhendisligi ameliyat yapacakAdami ameliyat ederken dokun cimentoyu falan diycek ya boole olurmu 14 Optik Form: Optik formlarda uyari vardirDisina tasirmayin diyeLan sicmiyoruz ama Ya onu dolduramayacaksam okumayayim yaniBen sinavda oyle heyecanlandim ama optik formun disini doldurdum icini bos biraktim Oglumun adini mafya koydum, artik bir mafya babasiyim Sik sik ameliyat olun, içiniz açilir Yazilidan sifir aldim ama kayda değer olan katilmakti Vefat korkusu kesintisiz degil mezarda biten geçici bir duygudur Siddete karsi savas açin! Siddet yanlilarini kursunlayin Son tebessüm eden sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun Gençligim aci veriyordu ameliyatla aldirdim Ey yükselen yeni cins in ulan asagi Bende seytan tüyü değil Epilasyonla aldirdim Bir soru sorabilir miyim bayan, ne kadar güzelsiniz? Araba benim, benim uzerime araba, fakat ben onun uzerindeydim o gun Isimde iyiyimdir,lafi koyarim, 5 gun icinde olursunKESIN! Benim okudugum okul betondu,hocalar dahilIcinde birsey olmayinca disi neye yarar? Yeni okuma fisleri var mi hocahanim?Evet varIsik ilik sut ic eklendi ooo desene ishal kaptirdi gidiyo Okul cok igrenc bisiy yaHani boktan sorular sorarlar ya sizin bedene kim giriyo falanBu ne ya?Kimse girmedi allaha cok sukur 20 sene okursun hayata atilirsin bir 20 yıl daha harcaman lazim fakat hayatta basarili olabilesin ogrendiklerini unutasin Ben ciftlere sinir olurumOzendirirler sarilarak falan boyle,ozenirsin istersin vermezler falan igrenctir yani Ilahi Ölüm Meleği, sen adami öldürürsün Selamlama Ben Aydan Sener Ben de dünyadan Neil Armstrong Besbinkere söyledim; abartmayi birak Bu tüp bebek hatali; her zaman gaz kaçiriyor  

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,722Kullanıcılar
kurtlarSon üye
Üst Alt