Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz'dan büyük destek: Benim yerim çalışanın yanı!

Cem Yılmaz'dan büyük destek: Benim yerim çalışanın yanı!
0
59

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
cem_yilmazdan_buyuk_destek_benim_yerim_calisanin_yani_1643439255_7145.jpg

Hepsi Burada'nın reklam yüzü olan komedyen Cem Yılmaz, Hepsiburada.com’un kurye sistemi HepsiJet çalışanlarının eylemine destek olarak "Benim yerim çalışanın yanıdır." dedi.

Türkiye'nin en ünlü alışveriş platformu Hepsi Burada'nın reklam yüzü olan Cem Yılmaz, şirketin kurye sistemi HepsiJet çalışanlarının yaptığı eyleme destek verdiğini açıkladı. Geçtiğimiz yıl paket başı 3.75 TL ile çalışan HepsiJet kuryelerine bu yıl 4.75 TL yani 1 TL zam teklif edilince çalışanlar kontak kapatarak bu duruma isyan etti.

q4mrN_1643439111_7036.jpg

"BENİM YERİM ÇALIŞANIN YANI!"

Hepsi Burada'nın reklamlarında rol alan komedyen Cem Yılmaz, kuryelerin bu eylemi karşısında desteğini esirgemedi. Twitter hesabından paylaşımda bulunan ünlü isim "Benim yerim çalışanın yanıdır. En kısa zamanda sorunların çözülmesi temenni ederim.Böyle zamanlarda doğru neyse onun olmasını gönülden isterim. Bu konuda tavrım nettir. #Hepsijet ilgilenip benim destek olmamı isteyen arkadaşlara duyurumdur." ifadelerini kullandı.

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,280Kullanıcılar
xirtermSon üye
Üst Alt