Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz'dan büyük vefa

Cem Yılmaz'dan büyük vefa
0
102

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
'Yahşi Batı' setinden ölen seyisin kızını Cem Yılmaz yürütecek

CEM Yılmaz ’ın “Yahşi Batı filminin setinde ölü bulunan seyis Ramazan Eser ’in annesi Hatice Eser, meşhur komedyenin kendilerine sahip çıktığını söyledi: “Cem Yılmaz beni 3 kez telefonla arayıp ’Fazla üzgünüm, iş yoğunluğum nedeniyle gelemedim lakin Uşak ’a gelip sizinle ilgileneceğim, sizi mağdur etmeyeceğim ’ dedi Oğlumun cenaze masraflarını o karşıladı Cenazeye Cem ’in ekibinden gelenler oldu Oğlumun sigorta numarasını almışlar ‘Merak etmeyin Cem Yılmaz sizi ve Ramazan ’ın çocuklarını mağdur etmeyecek ’ dediler Ölen at emanetti onun parasını da ödeyeceklermiş bundan başka ölen oğlum Ramazan ’ın Melek adında sakat bir kızı var, yürüyemiyor Onun ayın 19 ’unda İzmir ’de kontrolü var, ekiptekiler bana ‘İzmir ’e gittiğiniz zaman bize haber verin, biz o çocuğu da yürüteceğiz, iyi edeceğiz ’ dediler İnşallah ayağa asansöre sıkışan torunum Melek yürür (vatan) *

858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt