Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!

Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi!
0
47

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
metin_akpinardan_cem_yilmaza_oyunculuk_elestirisi_1637648889_3742.jpg

Usta oyuncu Metin Akpınar katıldığı bir programda Cem Yılmaz'la ilgili çok konuşulacak sözlere imza atmıştı. Komedyen Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi. Yılmaz cevabında "Beni sahnede izlesin" dedi.

Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Metin Akpınar, Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'la Az Önce Konuştum programında ünlü komedyen Cem Yılmaz'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Türkiye'deki stand-upçılarla ilgili konuşan Metin Akpınar, "Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up'da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan." diyerek skandala imza atmıştı.

C96wx_1637669387_992.jpg

CEM YILMAZ'DAN YANIT GECİKMEDİ

Twitter hesabından paylaşım yapan Cem Yılmaz da kendisiyle ilgili konuşan Metin Akpınar'a cevap verdi. Yılmaz açıklamasında "Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağ olsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabarenin 'İnsanlığın Lüzumu Yok' oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün O dabeni sahnede izlerse çok mutlu olurum" ifadelerini kullandı.

SppFi_1637669399_9055.jpg

858,489Konular
981,521Mesajlar
29,659Kullanıcılar
Merg6494Son üye
Üst Alt