Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cem Yılmaz'dan şaşırtan itiraf! Herkes tesadüf sandı ama anlamı başkaymış

Cem Yılmaz'dan şaşırtan itiraf! Herkes tesadüf sandı ama anlamı başkaymış
0
155

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
cem_yilmazdan_sasirtan_itiraf_herkes_tesaduf_sandi_ama_anlami_baskaymis_1658820756_9277.jpg

Son dönemlerde sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Cem Yılmaz, her filminde kullandığı fotoğraftaki kişinin kim olduğunu ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Bir süredir oğlu Kemal ile Bodrum'da tatil yapan Cem Yılmaz, önceki günlerde Bodrum'da geçirdiği trafik kazasıyla gündeme geldi. Ölümden dönen Yılmaz, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak konuya dair açıklama yaptı. "10 gün önce bi taksici arkadaşla çarpıştık…" diye sözlerine başlayan Yılmaz "Arabalar servisten çıktı hasarı onarıldı bile , neredeyse kazayı unuttuk…Sağ olsun eş dost telaş yapmış "ölümden döndü" haberi görünce…ölümden dönen mi var :) elbette ölümden dönmedim direk o yolda ilerliyorum teşekkürler" ifadelerini kullandı.

9rOCX_1658820507_4283.jpg
Cem Yılmaz

Twitter hesabından sık sık paylaşımlarda bulunarak takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yılmaz'ın son olarak bir takipçisi filmlerde gördüğü o fotoğrafı atarak "Abi onu bırak şimdi bu adam kiiiiimmmm ???" diye sorunca Yılmaz şaşırtan bir yanıt verdi.

wytJp_1658820472_9468.jpg
Cem Yılmaz ve babası

Öylesine seçilen bir fotoğraf olmadığına işaret eden Yılmaz, "Bir çok filmde kullandığım bu fotoğraf benim doğduğum yıl çekilmiş sevgili babam Arif Yılmaz'ın fotoğrafıdır" yanıtıyla bu gerçeği ilk kez açıkladı.

ziDBZ_1658820175_3483.JPG
Cem Yılmaz Twitter paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in videosu sosyal medyaya damga vurdu!