Cem Yılmaz'ın Bebeğine Birincil Armağan Ebru Gündeş'ten ! cem yılmaz bebeği cem yılmaz baba oluyor cem yılmaz haberleri Geçtiğimiz günlerde baba olacağının basına yansımasının ardından gözlerin ona çevrildiği Cem Yılmaz, bebeğinin birincil hediyesini Ebru Gündeş'ten almış meleklercemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b100alt Armağan de hediye yanicemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b100alt Bir altın emzikcemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b100alt Haberin detayları şöyle; 1548643085 1548643085 cemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b12804f8cemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b12804f8 cemyilmazinbebegineilkhediyeebrugundesten5c4e6b12804f8 Cem Yılmaz, TıM Maslak Show Center’daki gösterilerine devam ediyor Ünlü komedyeni izlemeye gidenler arasında önceki gün Ebru GündeşReza Zarrab çifti de vardı Gündeş, sevgilisi Ahu Yağtu’nun gebe olduğunu öğrendiği ünlü komedyeni kuliste ziyaret etti ve bebeğin birincil hediyesini verdi O jesti şova taşıdı Gösteriye gelmeden önce doğacak bebek için bir altın emzik alan meşhur şarkıcının bu jestini Cem Yılmaz şovuna da taşıdı Yılmaz sahnede, izleyiciler arasında Ebru Gündeş’in bulunduğunu söyledi Alkışların dinmesinden sonra da ekledi: “Ebru bana emzik almış Bundan Böyle çocuk kullanacak nasıl olursa olsun! Artık kaçış değil Cem Yılmaz, CMYLMZ101MMXI Fundamentals adlı gösterisinde nikah ve bebek esprilerine siklet vermeye başladı * Önceki gösterilerimden birinde, ön sırada gebe bir kadın gördüm “Kaç aylık hamilesin? dedim, “Dört dedi “Peki ne zaman evlendiniz? dedim Dört ay önce! Adam daha düğün halayında karar vermiş Gerçi ben ondan önce davrandım O yola girdik, halaydan kaçış yok, öğreneceğiz * Yıllarca çocuk sahibi edinmek için partnersiz çalışmalarda bulundum Meğer partner gerekiyormuş Evlendikten sonra çocuk sahibi oluyormuşsun * Adam bir takvim evli, 11 yaşında çocuğu var Dışarıdan almış Biz de salak gibi kendimiz yapıyoruz! * Çocuğu yurt dıştan okutacağım Bulgaristan sınırından geçip hocaya okutup geleceğim Aman bunlar aramızda kalsın hürriyetkelebek