Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Güçlü PSM'de düzenlenen tertipteki kelamları ile dikkat çekti. Yılmaz, kendinden emin ve argümanlı sözlerde bulundu.
İş ve marka dünyasının yanı sıra, ünlü isimlerin bir ortaya geldiği 'Brand Week Istanbul' saat 17:15'te Şiddetli PSM'de düzenlendi.
’Brand Week Istanbul’un ’Inspiration Hall’ kısmında ’21.Yüzyılda Farklı Olmak’ başlıklı söyleşide komedyen Cem Yılmaz, Ralli Şampiyonu Burcu Burkut Erenkul, voleybolcu Eda Fazilet, Opet Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Varlıklı soruları yanıtladı.
"CİLALI TAŞ DÖNEMİNDE DE GÜLDÜRÜRÜM"
Yaptığı esprilerle salondakileri güldüren komedyen Cem Yılmaz, şunları söz etti:
"Bir çoğumuz, elimizdeki imkanlarımız alınsa, Taş Devri’ne gönderilsek, ne iş yapacağını bilemeyebilir. Murat Beyefendi sizi mesleğinizle taş bölümüne göndersek, pazarlama ile ilgili ne yapabilirim diye kara kara düşünürsünüz. Reklamcı arkadaşım orda ne yapacağım diye düşünebilir. Benim ise hiç bu türlü bir korkum yok. Beni Cilalı Taş Devri’ne gönderseniz orada da güldürürüm. Beni 4’üncü, 5’inci boyutun yaşandığı 26. yüzyıla da göndersen orada da güldürürüm. Bu bir argüman değil bu bir realite."