Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cemal Sureya Sozleri

Cemal Sureya Sozleri
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Once sevdiğiniz terk eder sizi,ardından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz geri gelir, ne de uykunuz

Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir cocuktur aşk

Cevap veriyorum Zamanla herşey gecer diyen akıllılara; Gecen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara

Madem sevmiyorsun o zaman sahip cık gozlerine ! Donup dolaşıp değmesinler gozlerime

Uzulme değmez sozunu duymaktan sıkıldım Değmeyenlere zaten uzulmem Uzulduğum şey; Değmeyenlere yureğimin değmiş olması

Hayatta gozyaşlarımı hakedecek bir insan gormedim Ya benim gozyaşlarm gereksiz,Yada uğruna gozyaşı doktuğum insanlar değersiz

Kucukken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'oluden değil, diriden kork' demişti Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı

Kim demiş aşk uğruna olmek zor ? Uğruna olunecek aşk bulmak zor

Seni soruyorlar Oldu mu diyeyim yoksa donecek mi? İkiside imkansız değil mi? Cunku biliyorum; Asla geri donmezsin Ve biliyorsun; Sen benim icin asla olmezsin!

Gitmekle gidilmiyor ki Gitmekle gitmiş olamazsın; gonlun kalır, aklın kalır, anıların kalır

Uşuyor musun ? Uzulme bee ! gel yanıma O kadar yaktın ki canımı; Isınırsın Uşumezsin bir daha

Sozcukler değişiyor, Anılar sozcuklerini değiştirmiyor

Aşktın sen, gidişinden bildim seni

Senin celme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara icinde kalsın dizlerim, Yureğim kadar acımaz nasıl olsa

Zαmαn lαzım sadece, unutαcαksın ! Nαsıl unuttuysαn cocukluğunu, kırılαn oyuncαklαrını Kırılαn kαlbini de oyle unutαcαksın

Yarın bizi beraber gorenler kimdi o yanındaki diye sorarlarsa beni detaylı anlatma Kısaca; omrumun geri kalanı dersin

Sen dedi; intihar gibisin Hem herkes tarafindan bir kez duşunulen hem de cesaret edilemeyen

Allah'ım bana oyle bir eş nasip et ki; omrumun son demlerinde bile gozlerine baktığımda kalbim ilk gun ki gibi carpsın!

Uğraşamam dunumle ve dunumdekilerle Ben yarına bakarım yanımdakilerle

Birer birer, seve seve cıktığım aşk basamaklarını; onar onar, sove sove iniyorum şimdi!

Gider gibi yapmadım ben, ya kaldım ya gittim Sen ise kalır gibi yaptın, ama gittin ve ben bittim

Bir isteğim var sadece senden, onun kokusunu al getir, onu saclarını al getir, hatta mumkunse onu al getir bana ruzgar

İlişkimize bi sure ara verelim cumlesinin tercumesi, Senden iyisini bulursam ne ala Bulamazsam sana geri donerim dir

Elimde olsa bir yasa cıkartırdım ; Sevgiler ertelenmeden, geciktirilmeden soylenecektir

Sonunda sen bir gun gelirsin diye, cok şeyin adı kucuk yazıldı

Artık hayallerim suya duşecek diye kaygılanmıyorum Cunku, onlar duşe duşe yuzmeyi oğrenmişler

Unutsun beni demişsin, bu bana imkansız geliyor Cunku unutmam icin once seni hatırlamam gerekiyor

Hani cok su verince olurmuş yα cicekler, Birisini de cok sevince bırαkıp gidiyormuş meğer

Belki o herşeye değecek kadar değerli senin icin; ama sen de, onun icin kendini hic edecek kadar değersiz değilsin

Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk Yanıldık! Cunku ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık

Gulen gozlerinin bebeğinde kendimi gorebilmekti dilediğim; keşke yalnız bunun icin sevseydim seni

Ozlemek, olmekten sadece iki harf fazla be cocuk

Kim istemez ki mutlu olmayı ? Ama mutsuzluğa da var mısın?

Parkta salıncak sırası bekleyen cocuk gibi bekledim seni Biraz heyecan, biraz da salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte

Ne zaman bu sehirden kacıp gitme isteği gelse, bir koşeye oturup gecmesini bekliyorum Gidersem donmem cunku biliyorum

Neydi aramızdaki fark biliyor musun Ben senin sadece gozlerinle meşgulken, Sen yarın ne giyeceğini duşunuyordun

Hayatımda ilk kez birisi bana Kendine cok dikkat etdedi sadece Anlamış onun kalbini taşıdığımı herhalde

Nasıl bilirdiniz? sorusuna, ''Tanıyamamışım'' deyip gectim

Benimsin demeden once, Seninim demeyi bilmeli insan

Aslında annem seni anlatır dururmuş cocukluğumda, Meğer her masala seni anlatarak başlarmış 'Bir varmış, Bir yokmuş

Yeter, aklından cıkar artık onu diyor kimileri Siz de aklınızla değil de, yureğinizle sevseydiniz anlardınız beni

Acı cektikce insan olgunlaşırmış yalan be ! İlk once kalbin kırlır, sonra curumeye başlarsın

Kucuk Bir Cocuğun Yokuş Aşağı Koşması Gibi Seni Duşunmek Biraz Heyecan, Biraz da Duşecekmiş Korkusu

Aslında ayrılıklαr değilde, Gidenin sevmediği hαlde ' Seviyorum ' demesi en cok koyuyor insana

Duşenin dostu olmaz' derler kimileri Sanki ayakta olanın dostu cokmuş gibi

Neden yorgunsun sorusuna cevap aramaktan, 'Ve bunu sormasınlar diye gulumsemekten yoruldum

Tum anneler hep tanımadıklarına guvenme derler, kotu olur sonu Duşunuyorum da tanıdıklarımıza guvendikte ne oldu

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt