Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cemal Sureya Sozleri

Cemal Sureya Sozleri
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Cemal Sureya Sozleri facebook
Cemal Sureyanın Aşk Sozleri

Bir gun seni bırakırım ya tutunu bırakmak gibi bir şey olur bu evet, gun geliyor, bıkıyorum senden, ama istanbul´dan bıkmak gibi bir şey olur bu

Sen dedi; intihar gibisin Hem herkes tarafindan bir kez duşunulen hem de cesaret edilemeyen

Allah'ım bana oyle bir eş nasip et ki; omrumun son demlerinde bile gozlerine baktığımda kalbim ilk gun ki gibi carpsın!

Uğraşamam dunumle ve dunumdekilerle Ben yarına bakarım yanımdakilerle

Birer birer, seve seve cıktığım aşk basamaklarını; onar onar, sove sove iniyorum şimdi!

Gider gibi yapmadım ben, ya kaldım ya gittim Sen ise kalır gibi yaptın, ama gittin ve ben bittim

Bir isteğim var sadece senden, onun kokusunu al getir, onu saclarını al getir, hatta mumkunse onu al getir bana ruzgar

imagescemalsureyasozleri5ad95cf86dcd1

İlişkimize bi sure ara verelim cumlesinin tercumesi, Senden iyisini bulursam ne ala Bulamazsam sana geri donerim dir

Once sevdiğiniz terk eder sizi,ardından uykunuz Sonra ne sevdiğiniz geri gelir, ne de uykunuz

Annesinden dayak yediği halde, yine 'Anne' diye ağlayan bir cocuktur aşk

Okyanusta olmez de insan, gider bir kaşık sevdada boğulur

Cevap veriyorum Zamanla herşey gecer diyen akıllılara; Gecen tek şey zamandır anlayan, anlatsın anlamayanlara

Madem sevmiyorsun o zaman sahip cık gozlerine ! Donup dolaşıp değmesinler gozlerime

Denir ya aşk iki kişilik, yalan! Aşk bile bile delilik Bide hayat muşterektir denir Buda yalan cunku aşk acısı hep tek kişilik

Uzulme değmez sozunu duymaktan sıkıldım Değmeyenlere zaten uzulmem Uzulduğum şey; Değmeyenlere yureğimin değmiş olması

Hayatta gozyaşlarımı hakedecek bir insan gormedim Ya benim gozyaşlarm gereksiz,Yada uğruna gozyaşı doktuğum
insanlar değersiz

imagescemalsureyasozleri5ad95cf97fd80

Kucukken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde 'oluden değil, diriden kork' demişti Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı

Kimseyi suclama, Suclanacak biri varsa o da sensin Sonucta o sana kucuk bir umut verdi, Sen ise ona herşeyini verdin

Kucukken aldığım dışı guzel, İci hep curuk cıkan elmalı şekerler gibisin Aranızdaki tek fark; O elmalı, Sen ise el'malı

Kim demiş aşk uğruna olmek zor ? Uğruna olunecek aşk bulmak zor

Seni soruyorlar Oldu mu diyeyim yoksa donecek mi? İkiside imkansız değil mi? Cunku biliyorum; Asla geri donmezsin Ve biliyorsun; Sen benim icin asla olmezsin!

Gitmekle gidilmiyor ki Gitmekle gitmiş olamazsın; gonlun kalır, aklın kalır, anıların kalır

Uşuyor musun ? Uzulme bee ! gel yanıma O kadar yaktın ki canımı; Isınırsın Uşumezsin bir daha

Sozcukler değişiyor, Anılar sozcuklerini değiştirmiyor

Aşktın sen, gidişinden bildim seni

imagescemalsureyasozleri5ad95cfa8e1d4

Senin celme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara icinde kalsın dizlerim, Yureğim kadar acımaz nasıl olsa

Zαmαn lαzım sadece, unutαcαksın ! Nαsıl unuttuysαn cocukluğunu, kırılαn oyuncαklαrını Kırılαn kαlbini de oyle unutαcαksın

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt