Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cemali - Duymak İstiyorum Akor

Cemali - Duymak İstiyorum Akor
0
120

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cemali Duymak Istiyorum şarkı notaları
Cemali Duymak Istiyorum Akor, tab, nota

imagescemaliduymakistiyorumakor5adaaf7435337

Em D Em
Renksiz hayaller dolu, dokulen gozyaslarim
D Em
Ezikligi kalbimde, yasanmis tum asklarin
D Em
Tum aci anilari, bana birakip gitme
D Em
Beni bana ver artik, pesinden surukleme

( Am D Am D
( Duymak istiyorum, duymak istiyorum
( Em D Em
( Kalbimde ruhunu, duymak istiyorum
A ( Am D Am D
( Gormek istiyorum, gormek istiyorum
( Em D Em
( Gozunde gozunu, gormek istiyorum

( Am Em
( Incitme kalbimi, birakip gitme
( Am Em
( Sana kendimi verdim, beni yok etme
B ( Am Em
( Ne olur suskun durma, birseyler soyle
( Am Em
( Karanligin icinde kaybolma oyle

TEKRAR A

Em D Em
Duyabilsem kalbini, okuyabilsem seni
D Em
Sessiz feryatlarini, aci agitlarini
D Em
Tum haykirislarini, hissetmek istiyorum
D Em
Sana yaklasip sende, olmek istiyorum

Similar threads

Emre Aydın Duymak İstiyorum Şarkı sozu Renksiz hayaller dolu dokulen gozyaşlarım ezikliği kalbimde yaşanmış tum aşkların tum acı anıları bana bırakıp gitme beni bana ver artık peşinden surukleme duymak istiyorum duymak istiyorum kalbimde ruhunu duymak istiyorum gormek istiyorum gormek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kavak Yelleri emre aydın duymak istiyorum Renksiz hayaller dolu dokulen gozyaşlarım Ezikliği kalbimde yaşanmış tum aşkların Tum acı anıları bana bırakıp gitme Beni bana ver artık peşinden surukleme Duymak istiyorum duymak istiyorum Kalbimde ruhunu duymak istiyorum Gormek istiyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Kavak Yelleri Emre Aydın Duymak İstiyorum şarkı sozu emre aydın duymak istiyorum şarkısı sozleri Emre Aydının son albumunde en beğendiğim şarkılarından biri imageskavakyelleriemreaydinduymakistiyorumsarkisi5adab718d835apng Renksiz hayaller dolu dokulen gozyaşlarım Ezikliği kalbimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Emre Kültürlü Dinlemek İstiyorum elvan günaydın acıyı bakmak mi istiyorsun şarkı sözü elvan günaydın acıyı bakmak mi istiyorsun sözleri Renksiz hayaller dolu dökülen gözyaşlarım ezikliği kalbimde yaşanmış tüm aşkların bütün acı anıları bana bırakıp gitme beni bana ver artık peşinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
hala bir nickim değil diye üzülenler ilacınız burda) EN KARİZMA NİCKLER нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη!!!! нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк яσ¢к,мєтαℓ νє ƒяρ ує şєутαη ιşι∂ιуєηℓєя¢єναρ νєяιη :şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є? уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσяуιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσявєηι...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt