Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cemil Çiçek: 'Toplumun Dikiş Noktalarına Jilet Atıyoruz, Bunu Görmemek Siyasi Körlüktür'

Cemil Çiçek: 'Toplumun Dikiş Noktalarına Jilet Atıyoruz, Bunu Görmemek Siyasi Körlüktür'

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Cemil Çiçek, çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Toplumun dikiş noktalarına jilet atıyoruz... Çok tehlikeli' diyen Çiçek, 'Sonunda ülkenin birlik, beraberlik, kardeşliğine büyük ziyanlar verir. Bunu görememek, siyasi körlüğün ta kendisidir' dedi. 

'Böyle bir ülkede sorun çözülmez'

Sabah gazetesi muharriri Yavuz Donat'a konuşan, 'Seçim harareti çok erken başladı.  Doğru... Sanki iki ay sonra seçim varmış üzere bir havaya girildi. Yanlış... Olmaz ki, bir yıl sonraki seçimin tansiyonu şimdiden böylesine yükseltilmez ki. Oysa seçimin ne vakit yapılacağı belli. Her şeyin kuralı var... Maddelerde yazılı.  Yine üç yıldan bu yana cumhurbaşkanlığı seçimi tartışılıyor... Kim aday olacak, kim olmayacak? Yerli yersiz yorumlar yapılıyor.  Böyle bir ülkede sorun çözülmez ki.' sözünü kullandı.

Çiçek'in kelamlarının devamı şu biçimde:

'Siyaset, daima sorun konuşmak değildir... Sorun çözmektir. Sorunu, tahlilsiz hale getirmeye çalışmak, tahlil önermeden daima konuşmak, gevezelikten diğer bir şey değil. Siyaseti ahlaktan soyutlayarak yapmak, toplumun birlik ve beraberliğine de, siyaset kurumuna da ziyan verir.  Ahlak çok değerli... Kendin için istediğini, oburu için de iste.  Bunun aksi de kelam konusu... Kendin için istemediğini, oburu için de isteme.  Bu tarif doğruysa... Ki bu bir hadis... Bu görüşü hiçe sayarsak, işimiz sıkıntı. Üzüntüyle görüyor ve söylüyorum ki, elimizden de, dilimizden de ziyan gelen bir süreci yaşıyoruz.'