Cemil ipekçi'de albüm yapacakmış Meşhur modacı Cemil İpekçi nedense bundan böyle modacı diye anılmaktan bunalmışcemilipekcidealbumyapacakmis5c4e8280af57dgifalt :tik: :tik: :tik: 1548649083 1548649083 cemilipekcidealbumyapacakmis5c4e8280b3966cemilipekcidealbumyapacakmis5c4e8280b3966 cemilipekcidealbumyapacakmis5c4e8280b3966 MEŞHUR MODACI CEMİL İPEKÇİ ARTIK MODACIOLARAK ANILMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ Derya Baykal'ın bugünkü programına katılan İpekçi, Sokakta kimi görseniz ya şarkıcı ya modacı Onlar kendilerine modacı diyorsa ben bundan böyle modacıolarak değil tasarımcı olarak anılmak istiyorumdedi İpekçi sözlerini şöyle sürdürdü; Cümbür Cemaat herşeyi yapıyor, yaptım oldu oluyor Ben de bu sene bir albüm yapacağım Ve bu albüm için bir de klip çekeceğim Hayatla matrak geçeceğim Ve pek bir klip çekeceğim ama, klibimde tüm sevdiğim halk yer alacak dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.