Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cemil Kavukçu Kimdir, Hayatı

Cemil Kavukçu Kimdir, Hayatı
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cemil Kavukçu Kimdir

Cemil Kavukçu Kimdir Özet Olarak Hayatı

Cemil Kavukçu, 1951 yılında İnegölde doğduİstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Jeofizik Mühendisliği bölümünü bitirdi (1976)Öyküleri, 1980 yılından bu yana değişik dergilerde yayınlandı

Cemil Kavukçunun hikaye yaşamı, 1981 yılında bir öyküsünün bir dergide yayımlanmasıyla başlıyorKendisi bu heyecanlı olayı şöyle ifade ediyor ilk kez bir öykümün yayımlanması beni fazla sevindirdiAncak bana ait bir şeyin artık benden çıkıp gittiğini tanımadığım insanlarca okunup değerlendirileceğini düşününce paniğe kapıldım ve öykümü dergide okuduğum vakit hiç beğenmedim

Pazar Güneşi'ni, 1987 yılında Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü'nü getiren Patika izlediBu arada Cemil Kavukçu'nun öyküleri Ankara ve İzmirde meydana çıkan dergilerde yayımlanıyorduArtık ağır ağır açıklanmış çevrelerce tanınmaya başlamıştıKavukçu, İstanbul dergilerine de öykülerini göndermişti lakin bu öyküler yayımlanmadı1988 yılında Ankarada, öykücülerin çoğunlukta olduğu bir grupla Yazıt dergisini çıkarmaya başladıÜçüncü öykü kitabı Temmuz Suçlu, Kitabe Yayınları arasından çıktıTemmuz Suçlu Fethi Nacinin ilgisini çekmiş olmalı ancak, Adam Sanat dergisinde bu kitap ile ilgili övücü bir yazı yazmışSonra, beş yıllık bir kopukluk olduYazmakla yazmamak aralarında gitti geldi Cemil KavukçuAma bırakamadı yazarlığı95te Uzaktan Noktalara Içten, peşinde da Yalnız Uyuyanlar İçin (1996) geldi

*

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,343Kullanıcılar
Kara123Son üye
Üst Alt