Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cemil Ozeren Olunce Sevemezsem Seni Sozleri

Cemil Ozeren Olunce Sevemezsem Seni Sozleri
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Cemil Ozeren Olunce Sevemezsem Seni Sozu

Cemil Ozeren Olunce Sevemezsem Şarkısı Seni Sozleri

Toprağından donsun yuzum olunce sevemezsem seni
Kan ağlasın iki gozum olunce sevemezsem seni,
Olunce sevemezsem seni

Ak rahmetin gormeyim gonca gulun dermeyim,
Muradıma ermeyim olunce sevemezsem seni
Olunce sevemezsem seni

Yaşşamak yıldızlarda seninle olmak istiyorum
Sevişmek huner değil yanında kalmak istiyorum
Yaşşamak huner değil seninle olmek istiyorum

Ben bu yerde olsemde ay yuzlum yine elde
Muhtac olayım namerde, olunce sevemezsem seni
Olunce sevemezsem seni

Yaşşamak yıldızlarda seninle olmak istiyorum
Sevişmek huner değil yanında kalmak istiyorum
Yaşşamak huner değil seninle olmek istiyorum

Similar threads

AynaÖlünce Sevemezsem Seni(Resimli Şarkı Sözü) 1549078626 1549078626 aynaoluncesevemezsemseniresimlisarkisozu5c551067b77feaynaoluncesevemezsemseniresimlisarkisozu5c551067b77fe http:img230imageshackusimg23042821sevimekhnerdeil3 Toprağından dönsün yüzüm Ölünce sevemezsem seni Kan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Ölünce Sevemezsem Seni Ayna ölünce sevemezsem notaları ölünce sevemezsem seni notaları nota seni solo Am Dm Topragindan dönsün yüzüm Dm C Ölünce sevemezsem seni C G Kan aglasin iki gözüm G Am Ölünce sevemezsem seni G Am Ölünce sevemezsem seni Am Dm Hak rahmetin görmeyim Dm C Gonca gülün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Gitar Parçaları Basit Basit Gitar Şarkıları YOLLARDA BULURUM SENİ Am Dm Olmasan da yanımda, olmasak da birlikte ) Am ¯ ) 2 Hiç istemesen bile, yaşarım ben seni ) ( Dm ) ( Yollarda bulurum seni ) ( Am ) ( Takvimlerden çalarım seni ) A ( E ) 2 ( Dans ederim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
kısa resımlı şarkı sözleri « Önceki | Sonraki » SEVMEKTEN GİDİNCESen beni sevmekten gidince Yılmaz erdoğan 1549223620 1549223620 kisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64fkisaresimlisarkisozleri5c5746ce7c64f http:imgblogcucomuploadsHuZunMiSRaLaRiMsenbenisevmektengidince Sen beni sevmekten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Asker Mesajları 2019 Asker Mesajları kısa DAGLARIN TEPESINE, ESKIYANIN ALNINA, KIZLARIN KALBINE OLUMSUZ MEHMETCIK YAZACAGIM MERHABA BEN BAHRIYELIYIM LIMAN LIMAN GEZERIM, AKLIMA ESER KIZ TAVLARIM AKLIMA ESER GEMI TEMIZLERIM BU ULKE SENINLE GURUR DUYUYOR VATANI GOREVINDE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,047Kullanıcılar
BreeemmmmSon üye
Üst Alt