Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cengiz Aktar Kimdir, Hayatı

Cengiz Aktar Kimdir, Hayatı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Cengiz Aktar Kimdir Biyografisi

Cengiz Aktar 1955, İstanbul doğumlu gazeteci ve yazardırCengiz Aktar Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonradan Sorbonne Üniversitesi'nde eğitimine devam etti İktisat alanında doktora yaptı Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi öğretim üyesidir

Cengiz Aktar 1999 yılında tanıştığı Hrant Dink ile yakın arkadaşlık kurmuş ve Agos gazetesinde köşe yazarlığı yapmıştır Bunun örneğin Fransa'da Ermeni diasporasının yayın organı olan Nouvelle d'Arménie dergisinde olan röportajlarıCengiz Aktar Evli olup iki kız çocuğun babasıdır

*

Similar threads

Cengiz Aktar Kimdir Biyografisi Cengiz Aktar 1955, İstanbul doğumlu gazeteci ve yazardırCengiz Aktar Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra Sorbonne Universitesi'nde eğitimine devam etti İktisat alanında doktora yaptı Bahceşehir Universitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakultesi oğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Ahmet İnsel Kimdir Ahmet İnsel Hayatı AHMET İNSEL Ahmet İnsel 13 Mart 1955 İstanbul doğumludur Türk akademisyen, yayımcı, ekonomist ve gazetecidir Galatasaray Lisesi'nde okumuştur Üniversite eğitimini Paris 1 PanthéonSorbonne Üniversitesi İktisat bölümü'nde yaptı ve benzer üniversitede...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Bedii Süheyl Batum Yaşam Öyküsü, Bedii Süheyl Batum Hakkında Data Bedii Süheyl Batum Kimdir Süheyl Batum Orta ve Lise öğrenimini (19661975) Galatasaray Lisesi'nde tamamladı 1979 yılında Paris I Panthéon Sorbonne Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi 1980'de İstanbul Üniversitesi'nde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
Faik Öztrak Biyografisi Faik Öztrak Özgeçmişi Faik Öztrak'ın Hayatı Faik Öztrak ( 1954 ) Faik Öztrak, 26 Mart 1954'te Ankara'da doğdu Baba adı A Orhan, anne adı Ayten'dir Ekonomist; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi Yüksek lisansını İngiltere Birmingham...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt