Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Cengiz Kurtoğlu - Esirin Oldum

Cengiz Kurtoğlu - Esirin Oldum
0
97

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Bir ateş gibi duştun yureğime
Senin yangınlarınla tutuştum
Kalbim sana boyun eğdi eğeli
Sevdalandım ben,sana vuruldum

Olumune tutsak ,olumune sevdalı
Olumune vurgunum ben sana
Esirin oldum,kul kolen oldum,
Ben sana mahkum aşığın oldum
Yanıyor yureğim,vuruldum

Biliyorsun seni cok sevdiğimi,
Bu canımı uğruna vereceğimi
Senin icin herşeyden gecerim inan,
Sen olmasan yanımda yaşayamam

Olumune tutsak,olumune sevdalı
Olumune vurgunum ben sana
Esirin oldum,kul kolen oldum,
Ben sana mahkum aşığın oldum
Yanıyor yureğim,vuruldum

Similar threads

En Super Sozler 2019 2019 Super Sozler Super Sozler 2019 Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kısa Sitem Şiirleri Sitem ile ilgili şiirler Şitem şiiri Nankor Hani “pazara kadar değil “Mezara kadardı aşkımız Gel gor ki “Pazartesine kadar bile surmedi Senin gibi nankorden Başka ne beklenirdi? Ahmet Selcuk ilkan Arkadaşlık nedir bilir misin? insan arkadas oldugu zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İstemeseydi sevmezdi bu yurek seni, kabullenmeseydi yanmazdı kalbim deli gibi, gormeseydi gozlerim ağlamazdı deli deli, şimdi bıraktın sende gittin hayatımdan yalanlar gibi… Yureğimde acısı tarif edilemeyen bir yanık var, icinde kul olmuş sahte sevdan var, şimdi zindan olur geceler bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Serseri Sozler Kısa Serseri Mesajlar Serseriyiz Kalbimiz Atar Saniyede 500 Kere Aşık olursa Kalbimiz Kan Yetmez Bu Bedene Arkadaş sen hic olumun golgesinde ozgurluğu yaşadınmı kahpesine ibnesine kurşun yağdırdınmı hic bir garibanın elinden tutupta kadere rest cektinmi dinle cicikız dinle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
En Guzel Sitem Şiirleri Sitem İle İlgili Kısa Şiirler Sitem Sitem bu sitem Seni benden calana, Seni benden ayırana sitem Başka kollarda olduğun, Beni ayyaş yaptığın, Dipsiz kuyuya attığın icin sitem Bu yureğin altına elini koyamadığın, Bu yureği bitirdiğin icin sitem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,987Kullanıcılar
aktsxSon üye
Üst Alt