Cengiz'e Sizde Düşman Oldunuz mu ? Ezel'in bitmesine az bir zaman kaldı meleklerim Dünki bölümde Cengiz'in yaptığını hangi düşman hangi düşmana yapar O Kadar kumpas yapmış oysa Ezel'e inanılır gibi yok bu vesileyle bu senaryoyu yazanı bir kez daha tebrik etmek gerekiyor 1548662074 1548662074 cengizesizdedusmanoldunuzmu5c4eb5403242fcengizesizdedusmanoldunuzmu5c4eb5403242f cengizesizdedusmanoldunuzmu5c4eb5403242f Dün oynayan bölümde Cengiz, Eyşana tecavüt etmiş ve birde öldürmüş tü Haber sitelerinde herkeste bir Cengiz Düşmanlığı olmuş Bakın yorumlar da ahali neler söylemişler İŞTE O YORUMLAR Ne Ezel ne de Eyşan bunu adalet etmedi! Ezel zaten intikamını fazlasıyla aldı Ezel ve Eyşan mutlu olmayı yargı ediyordu bence Bir defa daha dedim oysa; Cengiz sen kötüsün! Finalde ölmesini şiddetle istiyorum! Hala şoktayım Eyşan'ı böylece sevmezdim, fakat şu son bölümde acıdım nedense… Yaptığı onca kötülüğe karşın, sonuçta anne olduğu için içim cız etti Cengiz, erkekliğini şu anda mi hatırlamış? Kenan onu karısından çatır çatır boşatırken o eylemi, sıkıyorsa Kenan'a uygulasaymış! Ne aşkı kardeşim? Ne kara sevdası? Böyle sevgi mi olur Cengiz? Eyşan'ın tecavüzden sonraki hali dokundu bana Kimseler bilmiyor diye kendisini de olmadığına inandırmaya çalıştığı o sahneler ölümünden beterdi Cengiz'e her türlü söz öbek ve öbecikleri söylenebilir… id Cengiz'e sağlam bir final lazım! Peki sizce finalde ne olmalı ?