Cenk Eren İzel Gerginliği ! izel haberleri cenk eren haberleri Sansasyonel olaylara öyle bulaşmayan sesleri ve müzikleriyle tanıdığımız İzel ve Cenk Eren aralarında ancak stres bu sayfamızın konusu melekler Daha önce de Demet Akalın ile gerilen Cenk Eren ve İzel aralarında fakat gerginlikle ilgili haberimizi, herhangi bir yorum yapmadan, İzel haberleri, olduğu gibi yayınlıyoruz 1548634851 1548634851 cenkerenizelgerginligi5c4e4ae78df48cenkerenizelgerginligi5c4e4ae78df48 cenkerenizelgerginligi5c4e4ae78df48 My Pavyon'da sahneye çıkacağı geceden bir gün önce kimseye haber vermeden Bodrum'u terk eden popçu İzel'in Bana hakaret etti Ruh sağlığı bozulmuşdiye suçladığı Cenk Eren konuştu: Dost diye karga mı beslemişim fakat gözümü oyuyorİZel, Cenk Eren'in Bodrum'da Onur Gülmek'le işlettiği My Pavyon'da sahneye çıkacağı geceden bir gün önce kimseye haber vermeden İstanbul'a dönmüş ve Eren'i Bana hakaret etti Ruh sağlığı bozulmuşdiyerek suçlamıştı HT Magazin'den İzzet Çapa'nın sorularını yanıtlayan Cenk Eren İZel bir gün göz yaşları içinde bana bir itirafta bulundu Onur'a olan ilgisi sadece dostlukla sınırlı değilmiş O vakit ona desteklemek için elimden geleni yaptımdedi Cenk Eren Sözlerine şöyle devam etti: Övünç'un çok yakın bir arkadaşımın eski eşi ile benim evimde birlikte olması olayın patlama noktasıydı Övünç'a evimi terk etmesi gerektiğini söyledim İzel, Onur'un evimden ayrıldığını duyunca kariyerini gözetmek için ve karşılıksız aşkının da şiddetiyle bana ve Övünç'a kir sürmeye çalıştı Arkadaş diye karga mı beslemişim ama gözümü oyuyor? Düştüğü yerden kalkmaya çalışırken ona uzanan ele balçık atan ve şöhret basamaklarının başkalarının üstüne basarak tırmanıldığını zanneden bu iki minik kahramana eyvah oldu