Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cenkay'dan Beş Dakikam Yok İstanbul Gibisine Şarkısı Sözleri

Cenkay'dan Beş Dakikam Yok İstanbul Gibisine Şarkısı Sözleri
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Cenkay'dan Beş Dakikam Yok İstanbul Gibisine Şarkısı Sözleri Cenkay Beş Dakikam Yok İstanbul Gibisine Şarkı Sözü Cenkay Beş Dakikam Değil İstanbul Gibisine Şarkısı Sözleri Cenkay hayranları için ve siz sevgili melek'lerimiz için bu yazımızda Cenkay'dan Beş Dakikam Değil İstanbul Gibisine adlı şarkının sözlerini paylaşıyoruz arkadaşlar 1549250570 1549250570 cenkaydanbesdakikamyokistanbulgibisinesarkisisozleri5c57b00eb5eaccenkaydanbesdakikamyokistanbulgibisinesarkisisozleri5c57b00eb5eaccenkaydanbesdakikamyokistanbulgibisinesarkisisozleri5c57b00eb5eac İstanbul geceleri serinmi serin Hız yapıp kaçıyorsun buna ne derim Başımı alıp giderim senide yerim Aklınnı başına al yok İstanbul derim Yemin Ederim Alışamadım ben bu istanbul şehrine Boğuşup duruyorum hep kendi kendime Ne gecem var ne gündüzüm bilmem nesine Beş Dakikam Değil İstanbul Gibisine yok yok değil Geçici değil baki gidiyorum ben Bu şehir sokağında ne sen nede ben Anlaşacak durumum olmadı niçin Beş dakika durmam hemen giderim yemin ederim  

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt