iltasyazilim
FD Üye
Cennet Elması (Hurması) Kurutması Tarifi İçin Malzemeler
*İstediğiniz kadar cennet elması (Gök)
Cennet Elması (Hurması) Kurutması Tarifi Yapılışı 1 Öncelikle cennet elmasının gökleri toplanır Eğer ağaçtan toplayacaksanız dalından bağ makasıyla kesin İple ucundan bağlayıp kurutacağımız için saplı olması önemli alırken de ona dikkat edin saplı olsun
2 Kabuklarını inçe bir şekilde soyup ipe birbirine değmeyecek şekilde sırayla bağlayın Ve uygun gördüğünüz bir yere asın
3 Dışı kahverengileşene kadar alacalı bir yerde kurutun
4 İsterseniz kurtlanmasın diye kışlık yemek için tuzlu suya bandırıp çıkarabilirsiniz Ama tadından hemen bittiği için ben tuzla suya bandırmadım
Afiyet olsun
*İstediğiniz kadar cennet elması (Gök)
Cennet Elması (Hurması) Kurutması Tarifi Yapılışı 1 Öncelikle cennet elmasının gökleri toplanır Eğer ağaçtan toplayacaksanız dalından bağ makasıyla kesin İple ucundan bağlayıp kurutacağımız için saplı olması önemli alırken de ona dikkat edin saplı olsun
2 Kabuklarını inçe bir şekilde soyup ipe birbirine değmeyecek şekilde sırayla bağlayın Ve uygun gördüğünüz bir yere asın
3 Dışı kahverengileşene kadar alacalı bir yerde kurutun
4 İsterseniz kurtlanmasın diye kışlık yemek için tuzlu suya bandırıp çıkarabilirsiniz Ama tadından hemen bittiği için ben tuzla suya bandırmadım
Afiyet olsun