Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cennet Kapısını Açan Dua

Cennet Kapısını Açan Dua
0
333

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
CENNET KAPISINI AÇAN DUA

Ya Allah, sen benim Rabbimsin Senden gayrı hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum Artık beni yarlığayıver Şu bir gerçektir ki: günahları senden başka yarlığayacak yoktur
Bu duanın faydası:
Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan önce ölecek olursa ona cennet vacip olur

Similar threads

cennet kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua,cennetin kapısını açan dua, Bu duanın faydası Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu müjdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan önce ölüm ederse veya sabahtan okuyup akşamdan önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Ya Allah, sen benim Rabbimsin Senden gayrı hiçbir İlah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim İşlediğim şeylerin şerrinden sana sığınıyorum Bana olan nimetlerini de, günahlarımı da itiraf ediyorum Artık beni yarlığayıver Şu bir gerçektir ki : 'Günahları Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
323
Cennetin Kapılarını hangi dua açar Nihat Hatipoğlu Cennetin Kapılarını Açan Dua Nihat Hatipoğlu hocamız bir programında Cennetin kapılarını şu duanın açtığını söylemiş Rabbımsın, senden gayri hiçbir ilah yoktur Ben senin kulunum, gücüm yettikçe senin ahdin ve vaadin üzerindeyim yani sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
cennet kapısını acan dua,cennetin kapısını acan dua,cennetin kapısını acan dua, Bu duanın faydası Peygamber Efendimiz (sallallahu aleyhi ve sellem) bu duayla ilgili şu mujdeyi vermiştir: Bir kimse bu istiğfarı gece okur sabah olmadan once vefat ederse veya sabah okuyup akşamdan once...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
SEYYİDUL İSTİĞFAR DUASI Allahım! Sen Rabbımsın Senden başka ilah yoktur Sen beni yarattın Ben senin kulunum Sana verdiğim söz üzereyim Gücüm yettiğince emrindeyim Yaptığım kötü şeylerden sana sığınırım Bana verdiğin nimetini anarım Günahımı itiraf edip sana sığınırım Şunu bilirim! Senden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
297
858,465Konular
981,144Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt