Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Cennet papaganı neden ciftleşmiyor

Cennet papaganı neden ciftleşmiyor
0
227

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
arkadaşlar ben de yeni uyeler arasına girdim 1,5 ay once 1 cift cennet papganı aldımarkadaşlarında bahsettikleri gibi
kuyruk bazında dişi erkek ayrımı yapabildim ilaveten 2nci petshop bayine de teyit ettirdi her ikiside yetişkin ama sanki bana erkek olan biraz tam tavlı degil gibi geliyor her neyse dişi benden hemen hemen hic cekinmiyor erkek olan ise bya bi tırsak
hemen yuvaya yada kafesin uzzk bir bolumune geciyor ve surekli yuvaya girip cıkıyor bazan didişip duruyorlar bazan birbirerine karşı cok sevecenlik yapıyorlar sizce bu normal mi ? aslında soru şuneden ciftleşme hala gerecekleşmedi ve
kafesin alt bolumlerini hic kullanmıyorlar yuvayı aşağı iceri koydum hic ugramadılar gunlerdir yuvayı yukseğe aldığımda yuvada uyuyup zaman zaman cıkıp yuksek tuneklerde oturuyorlar dediğim gibi aşağıya ugramıyorlar yuva mlz lerini aşağıya bıraksam alıp almayacaklarından şupheliyim bir onceki kucuk kafeslerinde kagıt parcasıklarını yuksek sayılacak yerler astım
alıp alıp duşurduler bir acemi olarak deneyimli arkadaşlardan yardım rica ediyorum